"Prima zi de înfatisare"

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
rox_alina

Post by rox_alina » 03 Dec 2005, 21:21

Felicitari Razvan! Si pt cei care nu au rezultatul inca...rabdare, rabdare, rabdare... E bine. Stiu eu ca ati luat! :grin:
Succes!

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 04 Dec 2005, 00:42

felicitari celor care au reusit :aplauze: ....vad ca se mareste breasla...urmeaza si Innuenda mai mult ca sigur... :lol: ... sa ne auzim cu bine stimati colegi :grin:

giovanni

Post by giovanni » 05 Dec 2005, 20:39

razvanfer wrote: Giovanni, zi-mi un pic cati au picat la sb, cu ce medii s-a intrat, alea alea, ca eu nu am fost sa vad listele.
Au intrat 2 candidati din 3. Mai bine decat in orice alt an. S-au mai largit randurile pe la noi. Si stii ce ma mira? Faptul ca desi au fost subiectele destul de grele totusi s-a intrat. E drept, s-a mai si miscat, dar cam greu sa copiezi totul de la cap la coada. Mai ales la procedura civila unde totusi, am fost cat de cat atent supravegheati. Iar marimea subiectului nu iti prea dadea sanse de reusita daca nu aveai lectia inca de la inceput invatata. Per ansamblu, 2 din 3 e un rezultat bun. Ne-a crescut concurenta. :razz: :razz: :razz:

vetabeta

Post by vetabeta » 05 Dec 2005, 23:24

S-au afisat rezultatel si la Cluj. Am intrat si eu, a luat si Ildi examenul. Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun. Vroiam sa fac contestatie pt. ca am luat o nota mult prea mica la penal, dar lumea zicea ca-s nebuna. Asa ca stau linistita si incerc sa-mi inec cu ceva gustul amar. Anyway, am intrat, asa ca de acum va trebui sa invat sa fiu un bun avocat. Felicitari tuturor!

giovanni

Post by giovanni » 05 Dec 2005, 23:31

vetabeta wrote:S-au afisat rezultatel si la Cluj. Am intrat si eu, a luat si Ildi examenul. Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun. Vroiam sa fac contestatie pt. ca am luat o nota mult prea mica la penal, dar lumea zicea ca-s nebuna. Asa ca stau linistita si incerc sa-mi inec cu ceva gustul amar. Anyway, am intrat, asa ca de acum va trebui sa invat sa fiu un bun avocat. Felicitari tuturor!
Bravo voua fetelor.:aplauze: :aplauze: :aplauze: Eram sigur ca veti reusi. :aplauze: :aplauze: :aplauze: Sa vedem acum care vor fi vestile de la Galati si Bucuresti. Sper ca numai de bine. Oricum, pana acum toti forumistii au intrat. De-ar fi valabil acest lucru si la INM la anun... :fluierat: :fluierat: :fluierat:

razvanfer

Post by razvanfer » 06 Dec 2005, 06:35

Bravo bravo la toata lumea. Vetabeta nu-ti mai fa atatea probleme. Bine ca ai intrat. Oricum, greul de acum incepe si intr-adevar, de-abia de acum va trebui sa invatam cum si cu ce se mananca avocatura cu adevarat.

Giovanni, eu nu as zice ca la SB au fost subiecte grele. Din ce s-a mai mentionat pe forum, la SB au fost printre cele mai usoare subiecte care s-au dat. Cel putin din punctul meu de vedere (desi notele mele nu reflecta questia asta). Dar oricum, nu pot sa zic ca am ravnit vreodata la note.

Ei, si-acum mai asteptam rezultatele de la Bukale sa mai felicitam vreo cativa/cateva forumisti/forumiste.

Multa bafta si spor la treaba tuturor. Sa ne vedem cu bine si cu robe. :grin:

fuji

Post by fuji » 06 Dec 2005, 09:10

Va felicit pe toti care ati luat examenul ! :aplauze: :aplauze: :aplauze:

M-am bucurat si eu ieri, f.mult pentru o fata care a terminat anul trecut ;a dat in toamna la INM si nu a luat. A fost atat de deceptionata saracuta ,si fara nici o perspectiva. Am stat pe capul ei si aproape ca am obligat-o sa dea examen la Barou. Mi-a spus ca m-a visat noaptea, inainte de fiecare proba- atat de tare am "convins-o". A intrat a patra pe lista. Eu eram sigura ca intra printre primii :lol: :lol: :lol:

ELI

Post by ELI » 06 Dec 2005, 11:17

FELICITARI TUTUROR celor care au intrat! Mult succes in continuare si o cariera pe masura muncii si asteptarilor voastre! :aplauze: :aplauze: :aplauze:
BRAVO! :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

giovanni

Post by giovanni » 06 Dec 2005, 13:10

Toate bune si frumoase, dar cand trebuie sa ne inscriem? Ce acte trebuie completate? Cand platim? Cand ne afisam cu semnaturile indrumatorilor? Eu am dat o tura azi pe la barou si secretara mi-a zis ca abia pe la inceput de ianuarie vor fi emise deciziile de primire in profesie. 8-) 8-) 8-) Totusi, cam tarziu ca pe pana pe 15 ianuarie din cate am invatat eu trebuie sa fie situatia completa.

razvan_c

Post by razvan_c » 06 Dec 2005, 13:36

Giovanni, vad ca ai ganduri mari. Daca o tii tot asa, o sa stea clientii la coada, asteptand sa termini stagiatura si sa te angajeze. :aplauze: :-D :aplauze:

rox_alina

Post by rox_alina » 06 Dec 2005, 20:56

hei, felicitari tuturor! mult succes in continuare! cat despre numiri, la BT cica ar veni pana in 15 dec. acum sa vedem... lucrurile vad ca se misca repede aici...

Post Reply