Am niste bani in cateva conturi la diverse banci de care nu stie sotia mea , cum pot face sa pastrez acesti
bani si dupa divort si partaj ? Pot lasa banii in conturi si sa nu spun nimic de ei? Exista riscul ca sotia sa ceara o expertiza si sa-i descopere ? Sau e mai bine sa-i scot temporar inainte de divort si sa-i dau parintilor sa mi pastreze ? Ce ma sfatuiti sa fac ?
Ce se intampla cu banii de la banca in cazul partajului ?
Sorinache, esti un dragut ! Tu esti sigur ca nevestica nu stie nimic-nimic de banii aia ?
Daca intr-adevar nu stie, nu are cum sa-i ceara.
Cum adica sa te "expertizeze" si sa descopere ca inca mai ai bani prin conturi ???? Orice judecator sanatos la minte s-ar amuza copios de un astfel de obiectiv al expertizei....
Mai exista si secretul bancar....
Ai grija mare cu cine vei papa banii din banca, dupa divort....

Daca intr-adevar nu stie, nu are cum sa-i ceara.
Cum adica sa te "expertizeze" si sa descopere ca inca mai ai bani prin conturi ???? Orice judecator sanatos la minte s-ar amuza copios de un astfel de obiectiv al expertizei....
Mai exista si secretul bancar....
Ai grija mare cu cine vei papa banii din banca, dupa divort....

Detalii
Stiu ca par un mare nenorocit cu o asa intrebare dar crede-ma ca sunt persoane care merita asa tratament...
Totusi , revenind la raspunsul tau , in cazul in care sotia banuie ceva legat de bani, exista vreo forma legala , atata timp cat eu nu recunosc nimic , prin care ea sa dovedeasca faptul ca eu am niste conturi "secrete"?
Totusi , revenind la raspunsul tau , in cazul in care sotia banuie ceva legat de bani, exista vreo forma legala , atata timp cat eu nu recunosc nimic , prin care ea sa dovedeasca faptul ca eu am niste conturi "secrete"?