au fost erori in raspunsurile la grilele INM?
au fost erori in raspunsurile la grilele INM?
E adevarat faptul ca anul asta la INM , 2 raspunsuri la grila 4 au fost gresite, dar s-a recorectat doar la cei ce au avut sub nota 8 ?
A fost aiurea. Eu am avut G4. Dupa recorectare mi-am dat seama ca imi mai trebuiau doar 2 grile ca sa ajung in acea "finala" care se juca in 3 reprize. Un motiv in plus sa ma ambitzionez si mai tare pentru la anun.
Inca ceva, pt. cei care dau pentru prima data: APUCATI-VA INCA DE PE ACUM DE STUDIU, FRATZILOR!!! SI FACETI SPETE CU GRAMADA!!!
Daca va lasati pe ultimele 2-3 luni (asa cum am facut eu, nestiind exact ce vreau de la viata si inscriindu-ma in ultima zi) nu aveti sanse de reusita. ...decat daca avetzi memoria lui Iorga.
Inca ceva, pt. cei care dau pentru prima data: APUCATI-VA INCA DE PE ACUM DE STUDIU, FRATZILOR!!! SI FACETI SPETE CU GRAMADA!!!
Daca va lasati pe ultimele 2-3 luni (asa cum am facut eu, nestiind exact ce vreau de la viata si inscriindu-ma in ultima zi) nu aveti sanse de reusita. ...decat daca avetzi memoria lui Iorga.
Si eu pot sa va spun ca partea aceasta a anului este foarte importanta, pentru cei care nu sunt obisnuiti sa invete in ultima clipa. Incepand cu luna martie a anului viitor o sa constientizati ca "dati la INM" - cu adevarat si o sa fiti mai stimulati. Dar acum , nu lasati sa treaca zilele una dupa alta cenusii, ci profitati de orice bucatica de materie citita in plus.
Cat despre mine, sper sa am puterea sa nu mai dau la anun.

Sfarsitul e exceptional. Prima replica inteligenta de pe acest forum. BRAVO!oana_dan wrote:Si eu pot sa va spun ca partea aceasta a anului este foarte importanta, pentru cei care nu sunt obisnuiti sa invete in ultima clipa. Incepand cu luna martie a anului viitor o sa constientizati ca "dati la INM" - cu adevarat si o sa fiti mai stimulati. Dar acum , nu lasati sa treaca zilele una dupa alta cenusii, ci profitati de orice bucatica de materie citita in plus.