In sfarsit un nou forum

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
giovanni

In sfarsit un nou forum

Post by giovanni » 18 Nov 2005, 21:27

Intr-adevar, se pare ca dupa indelungi asteptari avem o noua rubrica. Chiar criticam mai demult la rubrica "Barfe" lipsa unui astfel de forum, in topicul "Denumire improprie a siteului", la linkul asta http://www.avocatura.com/modules.php?na ... pic&t=4082. Era nevoie de el, mai ales acum in perioada examenelor de admitere in Barou.
Sa fie intr-un ceas bun!

mariusms

Post by mariusms » 18 Nov 2005, 22:49

Sa poarte noroc tuturor forumistilor. :cafea: :cafea: :cafea: :floare: :floare: :floare:

nicuvar

Post by nicuvar » 19 Nov 2005, 09:37

Daca doriti sa mut alte subiecte unde se discuta despre barou in acest forum, va rog sa imi spuneti. Cred ca voi stiti cel mai bine. Eu va ajut.
Mult succes noului forum.
:floare: :floare: :floare:

serafim

Post by serafim » 19 Nov 2005, 11:10

DAAAAAAAAAA Nicu chiar te rugam sa muti in aceasta sectiune toate celelalte discutii despre barou, examene admitere barou, unificarea profesiilor de consilier juridic-avocat etc.
Multumiiiiim !!!!!!

nicuvar

Post by nicuvar » 19 Nov 2005, 11:50

Am mutat cam ce am gasit eu prin alte parti si am crezut ca ar fi bine sa fie in noul forum. Daca mai stiti si alte subiecte, va rog sa scrieti aici si eu le voi muta. M-ar ajuta mult daca ati scrie: subiectul cutare de la sectiunea cutare.
:floare: :cafea:

gigisansama

Post by gigisansama » 19 Nov 2005, 12:29

De mutat de la Sectiune INM subiectele:

taxe barou
24 mil insciere tablou .....
cat costa maestrul
reforma profesii juridice
Despre barou

flaviusnet

Post by flaviusnet » 20 Nov 2005, 17:41

sunt uimit ca s-a propus de mult timp acest topic si nu s-a luat vreo masura,.dar acum salut calduros discutiile ce se vor initia aici!sa avem dicutii clare si chiar daca ne vom taia in cutite :-D sa lasam spiritul european sa ne invaluie :lol:

Post Reply