Drepturile unui Concubin ?

Familiei
Post Reply
traian2006

Drepturile unui Concubin ?

Post by traian2006 » 09 Nov 2005, 10:27

Traiesc in concubinaj de 15 ani. In urma concubinajului nu au rezultat copii.In cazul in care concubina decedeaza eu ce drepturi am asupra bunurilor ei mobiliare si imobiliare,avand in vedere ca in tot acest timp eu am intretinut-o ea neavand nici un venit. As vrea sa stiu ce drepturi am ca concubin si care va fi in continuare situatia mea la acest domiciliu..
CU MULTUMIRI.

sechmet

Post by sechmet » 09 Nov 2005, 10:36

Calitatea de concubin nu confera drepturi.
Daca concubina nu are mostenitori rezervatari poate face testament in favoarea ta pe toate bunurile.

simmy

Post by simmy » 09 Nov 2005, 13:09

Nici un drept ....
Solutia este testamentul ... dar daca are parinti, frati , surori ... pot ataca testamentul ....
Solutia?... Ia-o de nevasta ... niciodata nu e prea tarziu ...

:floare:

b_42_jim

Post by b_42_jim » 10 Nov 2005, 00:57

simmy wrote: Solutia?... Ia-o de nevasta ... niciodata nu e prea tarziu ... :floare:
off-topic: de multe ori e o solutie foarte buna pe care si eu dau; spre exemplu, cel mai recent le-am spus-o unor cetateni arabi disperati sa-si prelungeasca dreptul de sedere in Romania, sa obtina permise de munca s.a.m.d: insurati-va cu romance ca se rezolva cel mai usor!

"Love and marriage,
Love and marriage
Itns an institute you cannt disparage,
This I tell you brothan:
You cannt have one without the other..." :fluierat:

Suna cunoscut? Dau o inconita hazlie celui care-si aminteste primul din ce film era cantecul asta!

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 10 Nov 2005, 12:27

familia bundy
nu ca as fi fost fan dar pentru acuratete era: "love and marriage/goes toghether like a horse and carriage"

b_42_jim

Post by b_42_jim » 10 Nov 2005, 13:28

Bingo!

Iata si premiul pentru attorney@law: Image

Post Reply