Cum stati cu materia pentru adm. in barou?

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
giovanni

Cum stati cu materia pentru adm. in barou?

Post by giovanni » 05 Nov 2005, 01:32

Eu unul am mari indoieli ca voi intra anul asta. Sunt tare sceptic. Nu cred ca am sa parcurg toata materia. Oricum, am nelamuriri asupra programei. Daca la subiecte apare si testamentul olograf, in programa e trecut doar cel autentic. Si asta e doar un exemplu. Exista o gramada de neconcordante, in sensul ca in programa nu se prevede un anumit capitol din materie, dar in lista de subiecte se regaseste. De exemplu, intra sau nu "Imparteala mostenirii?". Ca nu sunt lamurit.
Voi ce ziceti? Veti reusi sa intrati macar aici, daca tot nu am reusit sa gustam din "fagurele" magistraturii?

krisstina

Post by krisstina » 05 Nov 2005, 07:18

Sunt sigura ca o sa intrii. De-abia astept sa dai :cafea: . Bafta la toata lumea!

femme

Post by femme » 05 Nov 2005, 09:30

Multumesc!!!!!
Eu am fost sfatuita sa invat de pe subiecte.

gemeni72

Post by gemeni72 » 05 Nov 2005, 10:36

Bibiliografia e la modul general, situatii in care se poate sustine examenul oral (pot fi intrebari din bibliografie in cadrul ex, oral), dar am fost si eu sfatuita sa parcurg numai subiecte. Apropo de subiecte sunt foarte multe, nu credeti? :floare: Oricum bafta tuturor!!!!!!!!!!!

vetabeta

Post by vetabeta » 08 Nov 2005, 09:22

In regulament se spune ca subiectele vor veni din cele cuprinse in lista de subiecte. Chiar daca programa e mai multa si eu zic ca e suficient sa fie parcurse doar subiectele. Intr-adevar sunt multe, dar se poate. De exemplu, la penal special se poate parcurge doar codul, ca doar tratarea unei infractiuni se face pe acelasi elemente, iar daca astii continutul infractiunii din cod e imposibil sa nu poti sa-l dezvolti. Procedurile la fel, mi s-a spus de catre toti colegii care au dat anul trecut ca le-au parcurs doar dupa coduri, exceptie facand subiectele care includeau clasificari sau informatii cuprinse in legi (vezi de ex. la procedura penala subiectul privind compunerea instantei, care trebuie parcurs dupa legea de organizare a instantelor judecatoresti sau subiectul cu ministerul public). Ceea ce am aflat eu e ca anul trecut, cel putin la Cluj, comisia de examinare a fost foarte exixenta la examenul de organizare a profesiei, unde, de altfel s-au luat cele mai mic note. Cam astea ar fi....bafta oricum tuturor!

Post Reply