Model procura

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
chcris

Model procura

Post by chcris » 18 Aug 2004, 11:47

Poate cineva sa-mi spuna va rog unde pot sa gasesc un model de procura pentru cumparare bun imobil ?

Diia

Post by Diia » 18 Aug 2004, 18:38

:)la notar!

chcris

Post by chcris » 19 Aug 2004, 08:55

La notar, adevarat, numai ca eu sunt in strainatate si pe site-urile notarilor nu am gasit nimic.
Am nevoie de un model pe care sa-l pot face aici si trimite prin posta in Romania.

Merci

Diia

Post by Diia » 19 Aug 2004, 15:41

Stiu ca in strainatate notarii doar isi pun stampila si semnatura, nu si redacteaza actul...ce comoditate!!!Imi inchipui ce bine castiga avocatii dincolo din moment ce pentru orice mizilic trebuie sa apelezi la ei si apoi te duci si la notar!Daca trimiti pe adresa mea de mail intrebarea,iti pot raspunde prin e-mail cu model de procura ce te intereseaza...altfel nu stiu cum sa-ti trimit.dumdia@yahoo.com

chcris

Post by chcris » 19 Aug 2004, 16:00

Merci de raspuns, am incercat sa-ti trimit mail dar nu a mers (pe adresa indicata)

Tocmai asta e problema mea, ei doar semneaza si pun stampila. Eu trebuie sa-l redactez, de aceea am nevoie de un model. Vreau sa-i fac cuiva din Romania o procura prin care sa poata cumpara in numele meu un bun imobil acolo.

Merci anticipat,
chcris@xnet.ro

cristimustatea

Post by cristimustatea » 03 Oct 2004, 10:51

Procura trebuie sa arate asa:

S-a cerut autentificarea prezentului inscris:

Procura speciala

Subsemnatul ............., cetatean roman,ne/casatorit cu ........., domiciliat in ............., prin prezenta, imputernicesc pe domnul ................, domiciliat in ........, posesor al C.I. seria.............. nr. ........ eliberat de catre ............. la data de ................, avand cod numeric personal .............., pentru ca, in numele meu si pentru mine, sa cumpere de la domnul ..........., imobilul situat in mun . ...... str. ............. nr........., ......... sector....
Pentru aducerea la indeplinire a prezentei procuri, mandatarul meu ma va reprezenta, cu depline puteri, in fata notarului public, va face cereri si declaratii, va negocia conditiile si pretul vanzarii, va plati pretul vanzarii si va semna, inclusiv contractul de vanzare cumparare, in numele meu si pentru mine, oriunde va fi necesar, semnatura sa fiindu-mi opozabila, in limitele prezentului mandat.
Redactat, procesat si autentificat la ..............., in 3 (trei) exemplare azstazi data autentificarii, din care 2 (doua exemplare au fost inmanate partii).
Mandant,

Sper sa nu fi raspuns prea tarziu.
Vezi ca in functie de tara unde te afli mai trebuie si apostila sau supralegalizare. Succes.

Post Reply