Ma poate lamuri cineva?

Familiei
Post Reply
diana_c

Ma poate lamuri cineva?

Post by diana_c » 13 Oct 2005, 14:58

Buna ziua!
Am apelat la dumneavoastra pt ca am o mare nelamurire. In prezent am 18 ani. In urma cu 3 ani, cu aproximativ 4 luni inainte de a implini 16 ani, am cunoscut pe internet un baiat in varsta de 31 ani. Parintii mei nu au fost niciodata de acord cu relatia noastra. Dupa implinirea varstei de 18 ani, eu am plecat la el, iar acum parintii mei fac diverse presiuni asupra noastra,incepand de la promisiuni cu datul in judecata pentru hartuire emotionala si pana la amenintari de alt gen. Ei detin un desfasurator la un abonament telefonic mobil din care reiese ca eu si el comunicam telefonic zilnic inainte de a face 16 ani. Parintii mei spun ca ei il pot da acum in judecata retroactiv pt hartuire emotionala sau corupere de minori tocmai pentru ca detin acele informatii. Intrebarea mea este daca ei pot face acest lucru fara acordul meu, mai exact fara declaratia mea scrisa impotriva lui(eu fiind acum majora)?
Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc anticipat!
Diana.

constelatia

Post by constelatia » 13 Oct 2005, 15:27

daca n-au facut-o atunci, acum nu mai au ce sa faca. Esti majora decizi!
insa ai grija: parintii cam au dreptate de cele mai multe ori.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 14 Oct 2005, 12:01

nu prea au ce face parintii tai acum, in afara de a te tot ameninta.
Sigur ca ar fi bine sa te intrebi daca nu cumva au ei dreptate insa daca esti sigura ca nu au atunci vezi-ti de viata linistita

dricaru

Post by dricaru » 22 Oct 2005, 20:39

hahahaha :-D :-D :-D
ce subtila e atto.... :-D :-D :lol: :grin:
Eu o sa fiu mai transant(badaran) insa!
Ce draq ai avut in cap mah fato!!????
Nu cred ca ai facut bine ceea ce ai facut!!
O sa vezi tu mai tirziu!
Inteleg disperarea parintilor tai care vad pe ce cale ai apucat...:((
Nu au ce sa-ti faca juridic...dar viata le va da dreptate!
Ia mai gindeste-te!
Ca yo am vazut multe...tare multe....si nu am vazut consecinte bune in cazuri dnastea!

allien

Post by allien » 27 Oct 2005, 14:27

Din punct de vedere juridic nu au ce sa mai faca.
In schimb "dricaru" a avut dreptate.

Ce ai avut in cap ca sa fie o diferenta asa de mare intre voi? :evil:
Inteleg ca a stiut si stie cum sa se poarte cu o femeie dar sincer intelegerea mea are o limita iar de acolo 8O

Eu iti doresc sa fie numai fericire intre voi , cu parintii va fi mai greu :-( , insa am reticentele mele. :!: :?:

Post Reply