Credeti ca daca ma meditez ?... sunt sanse? INM?
Rezultatele la LSAT depind de mai multi factori /cat de odihnit esti, cat de concentrat. Eu sunt convinsa ca aceeasi persoana poate avea rezultate diferite daca il sustine in doua zile diferite.
Sa nu credeti ca e acelasi lucru sa faci testul acasa!
Totusi, se putea face de minim 5, chiar daca nu te concentrai la maxim.
Va spun eu care abia am apucat sa incercuiesc vreo 80 de casute.
Sa nu credeti ca e acelasi lucru sa faci testul acasa!
Totusi, se putea face de minim 5, chiar daca nu te concentrai la maxim.
Va spun eu care abia am apucat sa incercuiesc vreo 80 de casute.
Probabil ca ajuta daca te pregatesti putin pentru testul LSAT. De fapt din intamplare am vazut saptamana trecuta o secventa in "Blonda de la drept"din care reiesea ca principalul examen a fost testul LSAT si pentru a te pregati existau foarte multe carti. Probabil ca exista o metoda de a te pregati. Am avut un punctaj destul de bun dar din ultimele 50 de intrebari doar una chiar am inteles ce presupune. Si sincer nu cred ca testul acesta e problema - in varianta 10 %. El doar reprezinta o prezumtie simpla a existentei relei-credinte din partea CSM-ului. Va spun asta in cazul in care mai aveti chef de glume.
In principiu cred ca nu e o idee chiar rea sa conteze ceva mai mult testul LSAT..dar e cu adevarat inuman sa ti se pretinda sa rezolvi toate intrebarile in timpul dat..Le-am facut si eu de curiozitate acasa si am obtinut un rezultat bun dar ignorand cronometrul..
Oricum, cum zicea Oana, sunt metode sa iti pregatesti mintea pentru testul asta dar nimeni nu iti garanteaza cum vei reactiona la stresul din timpul examenului..
De curiozitate,nu vi s-au parut unele intrebari cam aiurea puse?Traduceri fortate din engleza?Am gasit ceva site-uri cu teste LSAT si tare cred ca s-au tradus de pe nu stiu unde..
Oricum, cum zicea Oana, sunt metode sa iti pregatesti mintea pentru testul asta dar nimeni nu iti garanteaza cum vei reactiona la stresul din timpul examenului..
De curiozitate,nu vi s-au parut unele intrebari cam aiurea puse?Traduceri fortate din engleza?Am gasit ceva site-uri cu teste LSAT si tare cred ca s-au tradus de pe nu stiu unde..