donatia e irevocabila dar daca donatarul este de acord o putem dezlega. au ba 8O
iar demisia sa-mi spuna mie cineva ca retragerea ei prduce vreun efect juridic sau obliga in vreun fel pe angajator.
Demisia
Dragutule, faci niste legaturi........!conjurnd wrote:donatia e irevocabila dar daca donatarul este de acord o putem dezlega. au ba 8O
iar demisia sa-mi spuna mie cineva ca retragerea ei prduce vreun efect juridic sau obliga in vreun fel pe angajator.

Ai doar scuza incepatorului! Daca ma gandesc bine nici pe aia!

daca ma poate ajuta cineva urgent pls
am si eu cateva intrebari
- concediul este de minim 20 zile lucratoare nu?
- angajatorul e obligat sa-mi plateasca restul zilelor de concediu in cazul demisiei? daca da unde e scris
- preavizul este de max 15 zile calendaristice daca am inteles eu bine nu?
- angajatorul este obligat ca la data expirarii preavizului sa-mi dea cartea de munca? daca da unde este scris acest lucru
- angajatorul e obligat sa-mi plateasca restul zilelor de concediu in cazul demisiei? daca da unde e scris
va multumesc anticipat.
- concediul este de minim 20 zile lucratoare nu?
- preavizul este de max 15 zile calendaristice daca am inteles eu bine nu?
- angajatorul este obligat ca la data expirarii preavizului sa-mi dea cartea de munca? daca da unde este scris acest lucru
va multumesc anticipat.
1. Da, ca asa zice Codul muncii. Dar vine ccm la nivel national si ii da in cap cu minim 21 de zile.
2. Angajatorul e obligat sa-ti compenseze concediul de odihna neefectuat in cazul incetarii cim (deci si in cazul demisiei) - dixit acelasi cod.
3. Da, pentru salariatii cu functii de executie.
4. Teoretic da, dar practic imposibil!
5. Idem pct 2.
pentru domnite.
2. Angajatorul e obligat sa-ti compenseze concediul de odihna neefectuat in cazul incetarii cim (deci si in cazul demisiei) - dixit acelasi cod.
3. Da, pentru salariatii cu functii de executie.
4. Teoretic da, dar practic imposibil!
5. Idem pct 2.