Contract ipoteca-hotarare civila in instanta-URGENTA

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
bidilaura

Contract ipoteca-hotarare civila in instanta-URGENTA

Post by bidilaura » 16 Oct 2005, 21:41

Am redactat in mesajele anterioare problema referitoare la un contract de imprumut financiar de la persoana fizica cu ipoteca imobiliara.In data de 26.07.2005 persoana respectiva a refuzat sa-mi dea chitanta de mana in schimbul ratei lunare ce trebuie achitata in data de 26 a fiecarei luni.Ca urmare,in luna august i-am depus banii in cont bancar,in septembrie mi-a dat chitanta de mana dar nesemnata cu precizarea sa nu ma mai ating de contul sau.

In 14.10 2005 am primit o comunicare referitoare la instanta judecatoreasca inaintata de persoana de la care am imprumutat banii.
Aceasta a facut cerere de investire cu formula executorie in data de 01.08.2005 si admisa in data de 08.09.2005.Nu mi-a spus nimic de aceasta actiune.

Actul este redactat astfel:

"INCHEIERE nr....
Camera de Consiliu din 08.09.2005

Pe rol,solutionarea cererii de investire cu formula executorie formulata de creditorul....
Procedura legala,data fara citarea partilor.
S-a facut referatul cauzei,dupa care s-a trecut la verificarea actelor din dosar.

INSTANTA,

Prin cererea inregistrata pe rolul acestei instante la data de 01.08.2005 sub nr.... , creditorul B.I. a solicitat investirea cu formula executorie a contractului de imprumut autentificat sub nr....din 26.04.2005.
Potrivit art.66 din Legea 36/1995.....analizand actele de la dosar si dispozitiile art.269 si 376 C.Pr.Civ.instanta constata cererea intemeiata si admisa.

Pentru aceste motive,in numele legii, HOTARASTE:

Amite cererea de investire cu formula executorie formulata de creditorul B.I. impotriva debitoarei B.L....
Dispune investirea cu formula executorie a contractului de imprumut....intocmit la birul notarial....
Irevocabila.
Data in camera de consiliu si pronuntata in sedinta publica azi 08.09.2005
.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Ce reprezinta aceasta comunicare si ce pot face.

Precizez ca, creditorul a primit banii incepand cu 26.05.2005 astfel:
26.05. - chitanta de mana semnata
26.06. - chitanta de mana pe care a refuzat sa o semneze
26.05. - a refuzat sa dea chitanta de mana
16.08. - i-am virat banii in cont
26.09 -chitanta de mana pe care a refuzat sa o semneze

In plus, in data de 27.07. am intrebat notarul care a incheiat contractul ce pot face daca refuza sa-mi dea chitanta de mana si m-a sfatuit sa depun banii in cont.Ceea ce am si facut cu rata din august.Are vreo contributie(macar ca martor )notarul iar banii i-am dat de fiecare data impreuna cu prietenul meu ?
Exista martori oculari care stiu ca i-am dat banii la datele specificate in contract si chitantele lunare.

Mai pot face ceva?

Va rog urgent un raspuns.Nu sunt dispusa sa pierd casa , dar sunt dispusa sa fac orice pentru a obtine castig de cauza.
Respectivul mai are 2 astfel de contracte cu alte persoane si se pare ca este un escroc.
Va multumesc!

Post Reply