Noi avantaje pentru auditorii de justitie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 18 Aug 2005, 16:47

eh, da, meditatii. mare e gradina!

alcali

Post by alcali » 18 Aug 2005, 17:16

evident e mare gradina !! si nici meditatiile nu ajung :-D :-D :-D

Andrici

Post by Andrici » 24 Aug 2005, 12:03

alcali wrote:nici meditatiile nu ajung :-D :-D :-D
Mai, voi vorbiti serios ca faceti si meditatii....!!!!???? :x

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 24 Aug 2005, 12:05

Andrici wrote:
alcali wrote:nici meditatiile nu ajung :-D :-D :-D
Mai, voi vorbiti serios ca faceti si meditatii....!!!!???? :x
noi nu, sau cel putin eu. insa sunt unii care fac. :razz:

Andrici

Post by Andrici » 24 Aug 2005, 12:08

Mie nu-mi vine sa cred, ce Pisici Motate ar putea sa-ti faca un prof, ca sa inveti toate astea.... ma rog, pe mine inca nu ma duce capun... am tema de gindire acum 8O

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 24 Aug 2005, 12:12

situatia este uramtoarea:
faza 1: merge la meditatii, prof. ii da un test, ii spune pe ce sa mai insiste etc.
faza 2: rezolva spete din culegeri de spete pe care cica i le explica ..desi explicatie este si in carte :grin:

acum depinde..poate unii se simt mai motivati daca stiu ca sunt verificati de un profesor. cine stie.. :)

Andrici

Post by Andrici » 24 Aug 2005, 12:26

Chiar asa, poate ma ajutati intr-o problema... Sunt bobocel la Drept, de ce carti am nevoie in prima faza? Sunt convinsa ca profii o sa-mi bage pe gat cartile lor si nu vreau sa dau banii pe ... toilet paper.

Poate imi faceti o lista cu cartile cele mai bune... Multumesc anticipat

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 24 Aug 2005, 12:29

pot sa iti spun la civil, cartea lui Boroi. mie mi s-a parut foarte buna. cred ca la constitutional am mai luat cartea scrisa de Vrabie..ca asa era la noi la Iasi, in rest, am invatat cursurile.

alcali

Post by alcali » 24 Aug 2005, 13:16

Andrici wrote:Mie nu-mi vine sa cred, ce Pisici Motate ar putea sa-ti faca un prof, ca sa inveti toate astea.... 8O
asta am zis si eu ..ca numai tu te poti ajuta..nu profesorii si teancurile de carti(iar meditatii la facultate..de asta nu mai zic)...numai ca atunci cand am spus-o eu roxana mai-mai sa imi sara in cap. :-? .

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 24 Aug 2005, 13:26

ai interpretat gresit :) sunt intrutotul de acord cu tine in ceea ce priveste meditatiile. ce am scris eu atunci era mai mult o ironie la adresa celor care recurg la asa ceva. :floare:

salavastru

Post by salavastru » 11 Oct 2005, 21:26

Ca tot a venit vorba de drepturile acordate magistratior stagiari, cine imi poate spune ce salariu are un auditor de justitie? Dar un magistrat definitiv, sa zicem la judecatorie, cu pana la 5 ani vechime?
Am avut o polemica cu cineva si, cautand pe internet, inca nu m-am edificat.
Multumesc

Post Reply