contestatii rezolvate inm
contestatii rezolvate inm
ce se intampla forumisti? juristi de profesie nu suntem capabili sa sesizam PNA -ul? unul care obtine 2,2 si salta la 9 brusc . poate fi lasata asa problema? de ce? daca am investit atat in examenul asta ce se intampla cu noi? isi spune careva parerea?
La examenul pe post din martie a fost un scandal foarte mare si urmatorul am auzit ca a fost organizat excelent dar am mai auzit si ca initiatorii memoriului care a ajuns si la presa si la Monica Macovei si bineinteles la CSM, nu au fost admisi chir daca media a fost aproape de 7.
Parerea mea este ca daca ii deranjezi poti sa-ti iei adio de la magistratura.
Parerea mea este ca daca ii deranjezi poti sa-ti iei adio de la magistratura.
Nu prea cred ca au ce sa iti faca .Asta e doar inceputul ,asa ca ,daca nimeni nu zice nimic situatia se va repeta.Nu cred ca s-a mai intamplat vreodata asa ceva la vreun examen.Am vazut astazi un interviu cu d-l Lupascu in care spunea ca este un nr record de admisi la INM si ca magistratii nu se pot lua de pe strada.Cert este ca si-au batut joc de noi.
Eu am semnalat mai de mult ca nu e ceva in regula cu contestatiile de la Institut, dar s-a gasit un individ care m-a facut nerusinat si in nu stiu mai cate feluri.
Atunci mi s-a dat la oase precum ca sustin nu stiu ce teorie a conspiratiei si ca fac parte din cei care au picat si se oftica din cauza asta (perfect neadevarat, nu am dat niciodata).
Exact acelasi lucru spuneam si atunci, ca sunt diferente mult prea mari intre prima si a doua corectura si ca nu e normal ca la contestatii sa intre tot atatia indivizi ca si la prima corectura.
Trebuie sa recunoasteti ca, totusi, ceva nu e in regula cu comisiile de corectare. Atunci cand ceri atat de mult trebuie sa ai un aparat ad-tiv pe masura.
P.S. Ca sa nu mai vb de incidentul cu gresala de la grila 4...
Atunci mi s-a dat la oase precum ca sustin nu stiu ce teorie a conspiratiei si ca fac parte din cei care au picat si se oftica din cauza asta (perfect neadevarat, nu am dat niciodata).
Exact acelasi lucru spuneam si atunci, ca sunt diferente mult prea mari intre prima si a doua corectura si ca nu e normal ca la contestatii sa intre tot atatia indivizi ca si la prima corectura.
Trebuie sa recunoasteti ca, totusi, ceva nu e in regula cu comisiile de corectare. Atunci cand ceri atat de mult trebuie sa ai un aparat ad-tiv pe masura.
P.S. Ca sa nu mai vb de incidentul cu gresala de la grila 4...
Exista nereguli, asta e clar. Nimeni nu face nimic. Examenul e normal sa fie greu, dar organizarea e deplorabila.
La un examen cu asemenea pretentii e strigator la cer ca 1/4 din candidati sa fie depunctati cu 2 p.(G4)
Si ai dreptate, in urma contestatiilor ar fi trebuit ca cel mult 10-20 de candidati sa mai treaca.(in comisia de corectare sunt oameni si ei pot gresi, dar in asa hal?/ vezi cazul lui Luciann il pica , dupa care intra pe locul 3. Pai cum pici un om care era intre cei mai buni? Nu te poti juca asa cu nervii unor oameni care cu siguranta au sacrificat mult pt acest concurs.
In ce ma priveste, eu am pierdut pe mana mea.
La un examen cu asemenea pretentii e strigator la cer ca 1/4 din candidati sa fie depunctati cu 2 p.(G4)
Si ai dreptate, in urma contestatiilor ar fi trebuit ca cel mult 10-20 de candidati sa mai treaca.(in comisia de corectare sunt oameni si ei pot gresi, dar in asa hal?/ vezi cazul lui Luciann il pica , dupa care intra pe locul 3. Pai cum pici un om care era intre cei mai buni? Nu te poti juca asa cu nervii unor oameni care cu siguranta au sacrificat mult pt acest concurs.
In ce ma priveste, eu am pierdut pe mana mea.