si totusi, ma refer la legea 278 / 2005 privind regimul liberei circulatii, neintrata inca in vigoare ) va permite deplasarea minorilor incredintati,fara consimtamantul celuilalt parinte?
multumesc
plecare din tara minor incredintat
multumesc pt raspuns, in cazul in care nu obtin acordul de plecare definitiva, pot pleca cu copilul pe perioada determinata, cum pot proceda?
ma casatoresc cu un cetatean strain si tatal copilului ma santajeaza sa/i dau casa in schimbul acordului, ceea ce nu voi face niciodata.
am citit pe forum ca trebuie sa solutionez in instanta neintelegerea legata de stabilirea definitiva a copilului cu mine, dar pana la rezolvarea situatiei vreau sa mearga totusi cu mine si sa inceapa scoala acolo.
in instanta ce probe trebuie sa aduc pt a demonstra ca eu ii ofer conditii mult mai bune de viata, iar copilul doreste sa mearga cu mine, poate fi audiata? va implini 10 ani in dec,
multumesc inca odata
ma casatoresc cu un cetatean strain si tatal copilului ma santajeaza sa/i dau casa in schimbul acordului, ceea ce nu voi face niciodata.
am citit pe forum ca trebuie sa solutionez in instanta neintelegerea legata de stabilirea definitiva a copilului cu mine, dar pana la rezolvarea situatiei vreau sa mearga totusi cu mine si sa inceapa scoala acolo.
in instanta ce probe trebuie sa aduc pt a demonstra ca eu ii ofer conditii mult mai bune de viata, iar copilul doreste sa mearga cu mine, poate fi audiata? va implini 10 ani in dec,
multumesc inca odata
asa este daca ne referim la dreptul omului, dar ce ne facem atunci cand cel care scoate minorul din tara si declara ca l aduce inapoi si nu l mai aduce?
Incepe urmarirea secolului costuri,vieti distruse,ura, minor abuzat incalcarea legilor etc.
De ce mai exista legi care nu pot fii aplicate, de ce nu se ia taurul de coarne sa se faca ceva>?
Ce face in privinta aceasta ministerul justitiei?
Intrebati va dragilor si propuneti mai departe daca aveti ocazia
Multumesc
Incepe urmarirea secolului costuri,vieti distruse,ura, minor abuzat incalcarea legilor etc.
De ce mai exista legi care nu pot fii aplicate, de ce nu se ia taurul de coarne sa se faca ceva>?
Ce face in privinta aceasta ministerul justitiei?
Intrebati va dragilor si propuneti mai departe daca aveti ocazia
Multumesc