in procedura falimentului!
dupa reorganizare se anunta ca societatea nu poate platii nimic si incepe procedura lichidarii!!
cererea prin care solicitam inscrierea pe tabloul creditorilor se poate depune in instanta la primul termen?
se ataseaza si actele doveditoare ale debitului?
Multumesc
lichidare
Nu ai cerut inscrierea in tablou cand societatea era in reorganizare?
Dupa deschiderea procedurii falimentului se numeste lichidator care trimit enotificari pentru depunerea declaratiilor de creanta.
Termenul curge de la data primiri notificarii.
Nu te impiedica insa nimeni sa depui cererea si mai repede.
Dupa deschiderea procedurii falimentului se numeste lichidator care trimit enotificari pentru depunerea declaratiilor de creanta.
Termenul curge de la data primiri notificarii.
Nu te impiedica insa nimeni sa depui cererea si mai repede.
dosarul care mi-a fost dat contine numai o hj pe dr comun in care creanta era recunoscuta!
De aici incolo s-a ocupat altcineva care telefonic mi-a spus ca a inscris soc pe tablou in reorganizare!!
atit am aflat!!
Problema e ca am primit de la Tribunal citatie!! De la lichidator nimic!
Ce e de facut, depun cererea la trib?
De aici incolo s-a ocupat altcineva care telefonic mi-a spus ca a inscris soc pe tablou in reorganizare!!
atit am aflat!!
Problema e ca am primit de la Tribunal citatie!! De la lichidator nimic!
Ce e de facut, depun cererea la trib?
Eu fac foarte simplu:
Catre
TRIBUNALUL................
Dosar faliment SC "X" SA nr. 689/2005
Lichidator..................
X, cu sediul/domiciliul..........., depunem prezenta
CERERE DE ADMITERE A CREANTELOR
prin care solicitam inscrierea noastra in tabloul creditorilor cu suma de ....................lei datorata societatii noastre de catre SC...., , reprezentata prin administrator judiciar ............... cu sediul in ................ Cuantumul creantei de ..... lei este compus din:
....................................
Anexam contractul .................., copii ale facturilor .....................etc, ordin de plata pentru taxa de timbru.
Catre
TRIBUNALUL................
Dosar faliment SC "X" SA nr. 689/2005
Lichidator..................
X, cu sediul/domiciliul..........., depunem prezenta
CERERE DE ADMITERE A CREANTELOR
prin care solicitam inscrierea noastra in tabloul creditorilor cu suma de ....................lei datorata societatii noastre de catre SC...., , reprezentata prin administrator judiciar ............... cu sediul in ................ Cuantumul creantei de ..... lei este compus din:
....................................
Anexam contractul .................., copii ale facturilor .....................etc, ordin de plata pentru taxa de timbru.