INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 05 Sep 2005, 14:18

eu am doi prieteni...unl jude si unul procuror...si sunt f fericiti profesional...dar nu asta e motivul pt care dau...asta vreau sa fac...avocatura nu imi place si sper sa am motive sa imi dau demisia din Barou peste 2 saptamani...in rest, ma repet a cata oara...bafta la 179 de insi...restul nu ma intereseaza... :grin:

adi_avo

Post by adi_avo » 05 Sep 2005, 14:23

Tare mult as vrea sa stiu, pt ca am vazut pe sit-ul CSM destule cereri de demisie(procurori&judecatori), care sunt motivele "plecarii".

As incerca eu un posibil raspuns:
-stres
-volum mare de munca
-lipsa timpului liber(la ce folos bani dak nu ai cand sa ii cheltui si cu cine vrei)
.....
...

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 05 Sep 2005, 14:35

adi_avo wrote:Tare mult as vrea sa stiu, pt ca am vazut pe sit-ul CSM destule cereri de demisie(procurori&judecatori), care sunt motivele "plecarii".

As incerca eu un posibil raspuns:
-stres
-volum mare de munca
-lipsa timpului liber(la ce folos bani dak nu ai cand sa ii cheltui si cu cine vrei)
.....
...
ai dreptate ca sunt destui cei care isi dau demisia din magistratura dar treaba lor, fiecare are motivatia lui...majoritatea se fac avocati sau notari...eu deocamdata vreau jude!! :lol:

adi_avo

Post by adi_avo » 05 Sep 2005, 14:38

bafta...cine nu s-ar "face notar" :-D :grin: :lol:

Daca sa zicem ca se intra la inm...apoi fiecare isi alege ce vrea sa fie jud/proc..ce se intampla daca cel ce vrea sa fie judecator nu are medie..iar ca procuror nu-i place??

norocel

Post by norocel » 05 Sep 2005, 14:43

adi_avo wrote:Tare mult as vrea sa stiu, pt ca am vazut pe sit-ul CSM destule cereri de demisie(procurori&judecatori), care sunt motivele "plecarii"....
Demisioneaza pentru ca se pensioneaza.

adi_avo

Post by adi_avo » 26 Sep 2005, 22:24

Decret din data 19.09.2005 pentru eliberarea din functie a unui judecator

Decret din data 19.09.2005 pentru eliberarea din functie a unui procuror

...............

//mai mai da ce multi pensionari avem.......

Post Reply