Ajutooooooooor
eu mi-am faut ceva mai mult decat master la unibuc si pot sa te asigur ca a fost ceva serios !!! probabil depinde de ramura in care-ti alegi, de proful cu care vei face sau conducatorul de lucrare... ar fi mai multe de spus... in orice caz am dat admitere, apoi dupa ce m-am vazut printre cei intrati s-a stabilit programa individuala pt. fiecare...Oricum nu a fost usor !!!!
parerile pot fi multe...de la caz ...la caz oricum eu nu am avut PCR ( pile conostinte relatii care sa-mi usureze calea !!!!)
parerile pot fi multe...de la caz ...la caz oricum eu nu am avut PCR ( pile conostinte relatii care sa-mi usureze calea !!!!)
Croc, hotaraste-te
Daca vrei diploma, du-te la scoala. Scolile bune dau diplome frumoase.
Daca vrei carte, poti sa inveti si singura acasa.
Personal, consider ca oriunde se poate "face carte". Fiindca factorul determinant in "cine face cartea" este studentul, iar nu profesorul.
(Ma rog, pot exista in practica situatii in care un studinte eminente, sa sufere ca n-are un profesor pe masura la materia ce-l intereseaza, si tren sa se refugieze in tratate si bucoavne, dupa cum la fel de posibila este situatia in care un professore eminente nu poan sa-si motiveze si sa-si invete studintele lenes sa invete, macar de-un 5 cu indulgenta.)
In rest, recomand Sorbonne si Yale School of Law.

Au niste diplome dragutze, cu bej si albastru... :)
Mult succes si cand ajungi acolo sa nu ne uiti, sa ne trimiti o felicitare.
Sa ne zgariem pe ochi si sa te invidiem sincer si constructiv.

Daca vrei diploma, du-te la scoala. Scolile bune dau diplome frumoase.
Daca vrei carte, poti sa inveti si singura acasa.
Personal, consider ca oriunde se poate "face carte". Fiindca factorul determinant in "cine face cartea" este studentul, iar nu profesorul.
(Ma rog, pot exista in practica situatii in care un studinte eminente, sa sufere ca n-are un profesor pe masura la materia ce-l intereseaza, si tren sa se refugieze in tratate si bucoavne, dupa cum la fel de posibila este situatia in care un professore eminente nu poan sa-si motiveze si sa-si invete studintele lenes sa invete, macar de-un 5 cu indulgenta.)
In rest, recomand Sorbonne si Yale School of Law.

Au niste diplome dragutze, cu bej si albastru... :)
Mult succes si cand ajungi acolo sa nu ne uiti, sa ne trimiti o felicitare.

Sa ne zgariem pe ochi si sa te invidiem sincer si constructiv.

denominatule, cred ca iti sta rau si cu putinele zerouri care ti-au mai ramas;
lasn ca ti le tai eu pe toate
;
pai nu am zis ca sunt lenesa?
ca vreau sa invat dar ar fi excelent daca m-ar obliga cineva?
;
nu am zis ca nu vreau diplome?
ce imi tot fluturi diverse nuante: gri, bej, albastru cu dungi
?
chiar asa, ce aveti de zis despre culorile delegatiilor Baroului Bucuresti?
roz (aprins), galben si albastru
lasn ca ti le tai eu pe toate

pai nu am zis ca sunt lenesa?
ca vreau sa invat dar ar fi excelent daca m-ar obliga cineva?

nu am zis ca nu vreau diplome?
ce imi tot fluturi diverse nuante: gri, bej, albastru cu dungi

chiar asa, ce aveti de zis despre culorile delegatiilor Baroului Bucuresti?
roz (aprins), galben si albastru

Eu am dat la master la penal la Cluj. Din cate am auzit, e destul de greu, sper sa si invatam ceva.
Oricum subiectele de la admitere au fost interesante, erau chestii de gandire nu de reprodus niste chestii citite in cursuri:
- O analiza motivata a compatibilitatii infractiunii de obicei cu forma omisiva, respectiv cu culpa;
- Modul de sanctionare a nerespectarii masurilor de siguranta in dreptul roman
- o speta destul de interesanta pe care imi e prea lene sa o redau.
Oricum subiectele de la admitere au fost interesante, erau chestii de gandire nu de reprodus niste chestii citite in cursuri:
- O analiza motivata a compatibilitatii infractiunii de obicei cu forma omisiva, respectiv cu culpa;
- Modul de sanctionare a nerespectarii masurilor de siguranta in dreptul roman
- o speta destul de interesanta pe care imi e prea lene sa o redau.