ajutor! am nevoie de un sfat juridic urgent!

Familiei
Post Reply
elenush

ajutor! am nevoie de un sfat juridic urgent!

Post by elenush » 07 Sep 2005, 08:52

in anul 2004 am primit repartitie la o locuinta din fondurile anl ale orasului husi, insa blocul nu a fost terminat decat anul acesta.
dat aparitiei noilor modificari ale legii 152/1998 in MOf nr.728/11.08.2005 primaria a decis reanalizarea dosarelor si astfel din primul loc(la scara B) ne-am trezit pe locul 26. astfel intrebarea mea este: daca anul trecut un nr de 19 de persoane ale caror dosare s-au analizat pe baza acelorasi criterii pe care ni s-a calculat si noua punctajul din 2004 au primit un apart(la scara C) noua tb sa ne modifice punctajul ?
si tot aceeasi consilieri nu au luat in considerare faptul ca eu fiind studenta(anul 6 la medicina) sunt in intretinerea sotului meu , eu neavand nici un venit si nici posibilitatea de a munci dat programului incarcat al facultatii.astfel la depunerea contestatiei aceasta a fost respinsa pe motiv ca eu nu ma aflu in incapacitatea de a munci( dupa parerea juristilor primariei " nu am nici un handicap care sa ma impiedice sa muncesc, handicap care este mentionat in codul familiei??????"si ca nu am depus adeverinta de student pana in termenul limita( dar acest lucru nu l-am facut pt ca in adresa pe care am primit-o acasa prin care ni se cerea sa aducem o serie de acte pt completarea dosarului nu era mentionat nici un act prin care sotul meu sa demonstreze ca ma are in intretinere).
va rog mult de tot sa-mi raspundeti cat mai urgent ,pt a putea sa inaintam actiune impotriva primariei in timp util, pt ca acestia vor sa faca deja repartitia.
va multumesc!

Post Reply