Desigur din punctul meu de vedere e o aberatie dar nefiind jurist va rog sa-mi confirmati sau infirmati.
Sunt hotarat sa inaintez o actiune de divort.
Un "prieten" care cunostea f bine situatia si caruia i-am cerut sa-mi fie martor mi-a spus la inceput ca e de acord sa ma ajute,dar ierim-a sunat sa-mi spuna ca nu este posibil pt ca el va fi vicepresedinte la un club sportiv(arte martiale) si statutul acestui club nu ii permite acest lucru.
Ce parere aveti????
Pot forta un martor sa depuna marturie?
Poti sa-l fortezi, in sensul ca,dupa ce il propui martor in instanta,daca nu se prezinta este pasibil de amenda sau aducere cu politia (mai rar). Dar atunci risti sa vina si sa ridice din umeri nnnu stiunn,nnnu-mi amintescnn si astfel sa-ti compromiti probatiunea.
Exista insa posibilitatea si ca instanta sa zica nntreaba ta,te descurcinn si atunci ramai fara martori deloc.
Exista insa posibilitatea si ca instanta sa zica nntreaba ta,te descurcinn si atunci ramai fara martori deloc.
Cel mai probabil a discutat cu altii care l-au sfatuit sa nu se bage in asa ceva pentru ca un proces dureaza mult, ca nu trebuie sa se bage intre voi doi etc. Deci mai mult ca sigur nu vrea sa fie martor nu ca nu poate ci ca nu doreste acest lucru.
Iar treaba cu nu poate din cauza functiei e un motiv de 2 lei ce e cumva avocatul partii adverse???? Cauta si tu alti doi martori si un avocat bun si totul se rezolva.
Iar treaba cu nu poate din cauza functiei e un motiv de 2 lei ce e cumva avocatul partii adverse???? Cauta si tu alti doi martori si un avocat bun si totul se rezolva.