INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
iustina
Nimeni nu mai trieste pe acest forum?Nimeni nu mai are nici o intrebare.nici o parere....v-a inghetat examenul pe toti? Daca mai trece cineva pe aici ,are de la mine multa bafta! Macar sa ne adresam niste incurajari .....eu una as avea nevoie, voi?
-
fanfanlatulipe
bafta la toti
bafta mai multa lui iustina!:D
-
iustina
multam!si tie la fel....si vou la fel!
-
adi_avo
iustina, ai intrat?
-
rrroxana
Iustina, pot sa te intreb daca ai intrat? Stiu ca ai trecut de testul grila...parca asa am citit aici...Eu sper sa ne incurajam in continuare, nu sa incepem in iulie, august inainte de examen:)
Propun un "grup de lucru" on line! Cine se inscrie? Putem stabili regulile impreuna.
-
adi_avo
roxana, in ce an esti sau ai terminat anu asta?
-
mihutz
-
adi_avo
iustina wrote:Nimeni nu mai trieste pe acest forum?Nimeni nu mai are nici o intrebare.nici o parere....v-a inghetat examenul pe toti? Daca mai trece cineva pe aici ,are de la mine multa bafta! Macar sa ne adresam niste incurajari .....eu una as avea nevoie, voi?
oare nu mai tece nimeni?? se pare ca autorul e cel care nu mai trece...
-
rrroxana
adi_avo, am terminat facultatea si am incercat anul asta la INM. Din pacate (pentru mine:)) nu am reusit sa trec nici macar de testul grila. Dar ma pregatesc cu mult spor pentru anul viitor.
-
fanfanlatulipe
probabil din cei care au trecut cu brio examenul asta nu au habar de acest site! sau fiind preaa beti de fericire sau din cauza fericirii nu au timp sa mai scrie cate ceva...asa ca hai sa fim noi aia beti la anul si sa dam un mega party dupa ce vom fi reusit!! sunteti de acord cu mine?...daca da, treceti toti la invatat!!
-
rrroxana
De maine pun mana pe carte. Mereu incep sambata...poate dee asta nu prea mi-a mers bine pana acum.
Eu am vorbit serios cu "grupul on line"...
Ne intalnim la petrecere la anun, bine - fanfanlatulipe?
-
adi_avo
de la cei cu care amvorbit si au innnnnntrat (majoritatea dupa 1 an de stat acasa) am aflat ca esential este sa innnnnveti fff mult pe zi (1 ex...10h//////zi timp de 9 lunni... mi se pare exagerat)..in fine, fiecare dupa puteri.bafta!
-
Erin
eu cred ca daca as fi invatat 9 luni m-ar fi dus in camasa de forta la balamuc! :) asa cum spunea adi_avo, fiecare dupa puteri, dar se poate intra si dupa 2 luni de invatat, chiar si imediat dupa licenta, asa cum ne-au demonstrat unii (de ex ame666, daca nu ma insel) FELICITARI!!!
-
adi_avo
Ame 666 e un exemplu care nu se inncadreaza in general.....e acel 1 la mie...bbravo lui...eu nu as putea sta 12h///zi 8 sapt....balamucu frate
-
iustina
Am intrat si eu ,dar am fost plecata si am aflat ultima ,cand m-am gandit sa postez cate ceva pe aici deja toata lumea consumase evenimentul...si m-am gandit sa nu scriu prea multe ,dar acum vazand cata lume s-a gandit la mine m-am razgandit si am dat si eu vestea cea mare.Felicitari celor admisi si multa putere de munca celor care nu vor inceta sa lupte!