barem

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
ciz

barem

Post by ciz » 08 Sep 2004, 19:48

Nu sunt din Bucuresti si as dori sa-mi comunice si mie cineva baremul:pe forum sau la leone_120@yahoo.com.

ciz

Post by ciz » 08 Sep 2004, 20:30

Cel putin la spete incercati sa-mi dat baremul!

ame666

Post by ame666 » 08 Sep 2004, 23:42

Sa speram ca fiecare din cei care am fost la sinteza vom contribui putin cate putin si vom reface baremul; eu imi aduc aminte urmatoarele:

CIVIL: 1) notiune = 0,5
sanctiunea nerespectarii = 0,5
clauze incompatibile = 1,20
clauze compatibile= 1, 80

avand in vedere ca din enunt nu reiesea necesitatea prezentarii notiunii si a sanctiunii nerespectarii pr irevocab, comisia a hotarat ca primele doua aspecte ale subiectului 1 sa fie punctate fiecarui candidat;

2) notiune= 0,40
conditii= 1,20
situatii in care nu se aplica retractul=1, 40

3) speta a) admite actiunea pp+ rezolutiune= 1,5
b) respinge reconventionala ca nefondata datorita faptului ca in materia contractului de intretinere prestatiile efectuate de debitor nu se restituie; = 1,5

P. Civ- speta

1. sdanctiunea depunerii reconventionalei peste termen este judecarea ei separate nu respingerea ca tardiv introdusa = 0, 75
2. prin faptul ca reclamantul a raspuns la reconventionala paratului prin intampinare, inseamna ca a achiesat la judecarea concomitenta a ambelor cereri = 0,75
3. acorda cheltuieli de judecata= 1,5 din care: a) paratul a cazut in pretentii = 0,35 b) paratul nu a recunoscut la prima zi de infatisare= 0,50 c) paratul era de drept in intarziere= o,50

Eu cam atat mi-am adus aminte, dar sunt sigur de aceste informatii. Multa bafta celor care depun contestatii

ciz

Post by ciz » 09 Sep 2004, 11:24

Multumesc celui care mi-a dat baremul!Mi-a fost de mare folos.La penal nu am nevoie ca mi-au dat cat am meritat iar la procedura penala am facut rost deja de barem.La speta la procedura penala nici nu stiu daca sa ma mai uit ca nu prea am avut timp sa o detaliez.Bafta!

Post Reply