how much is the fish?
how much is the fish?
Vreau sa aflu si eu de la cei care sunt avocati cat te costa sa-ti faci un birou de avocat si ce dotari iti sunt neaparat necesare?(fara chirie)
Ca preturi nu iti pot spune pentru ca ele difera de la oras la oras si de la cabinet la cabinet. In ceea ce priveste dotarile:
- un fotoliu de piele "directorial" (da bine la public
)
- birou ceva mai mare pentru ca trebuie sa tii pe el foarte multe acte, hartii, lampa de birou, ceas, etc.
- pentru PC o masuta separata cu tablie pentru tastatura culisanta (asta in situatia in care biroul nu permite amplasarea PC-ului);
- PC ceva mai performant;
- imprimanta multifunctionala (cu scanner si copiator)
- conexiune INTERNET (obligatoriu ca sa intri pe www.avocatura.com);
- program legislativ;
- scaune pentru clienti (minim 2)
- doua fisete pentru dosare, carti, lucrari, etc.;
- pentru pardoseala mocheta sau daca ai bani un parchet laminat;
- draperii verticale la geamuri;
- corp de iluminat in tavan;
-.........
- un fotoliu de piele "directorial" (da bine la public

- birou ceva mai mare pentru ca trebuie sa tii pe el foarte multe acte, hartii, lampa de birou, ceas, etc.
- pentru PC o masuta separata cu tablie pentru tastatura culisanta (asta in situatia in care biroul nu permite amplasarea PC-ului);
- PC ceva mai performant;
- imprimanta multifunctionala (cu scanner si copiator)
- conexiune INTERNET (obligatoriu ca sa intri pe www.avocatura.com);
- program legislativ;
- scaune pentru clienti (minim 2)
- doua fisete pentru dosare, carti, lucrari, etc.;
- pentru pardoseala mocheta sau daca ai bani un parchet laminat;
- draperii verticale la geamuri;
- corp de iluminat in tavan;
-.........
Am avut in vedere faptul ca intr-un oras "mare" sunt mai multi "justitiabili"(decat intr-unul mic)wittmann wrote:De amortizat nu am amortizat, pentru ca l-am trecut la cheltuieli.. pe atunci nu auzisem de mijloace fixe, amortizari, etc. De profesat profesez la Galati... mare, mic, depinde cum il vezi...