Familiei
-
andreicut
Daca vreau sa divortez si sotia mea nu este de acord sub nici o forma, ce trebuie sa fac. Trebuie sa mentionez ca nu am nici o motivatie legala pe care sa o invoc impotriva ei! Ea, in schimb, o potae face, dar nu vrea!
Care sint optiunile?
-
wittmann
Chiar nu ai nici un motiv de divort? Sa inteleg ca ea nu se intelege cu tine, in schimb din partea ta este numai lapte si miere? La nevoie se poate pronunta un divort si din culpa ta.
-
andreicut
Ba da. Ea se intelege cu mine, dar eu nu doresc sa mai ramin cu ea. Ea a zis ca refuza sa se desparta de mine si ca o sa fac tot posibilul sa raminem impreuna si ca nu o sa-mi dea divortul.
Se poate asa?
-
andreicut
Ma explic.
Eu vreau sa divortez, sotia mea nu vrea sub nici o forma. Eu nu am un motiv temeinic pentru a fi prezentat in instanta. Intrebarea e:
Ea poate bloca divortul? Am vreo sansa sa obtin divortul?
-
wittmann
Sincer te poti trezi cu cererea de divort respinsa. Ma intrteb insa oare daca faptul ca nu mai vrei sa treiesti cu ea nu este un indiciu ca relatii dintre voi sunt grav vatamate si convietuirea nu mai este posibila...
-
wittmann
Scuze ptr. greselile din mesajul anterior, dar tastatura pe care o am este "un pic" defecta.
-
andreicut
Nici o problema. Mersi, oricum!