cta partaj

Familiei
Post Reply
eugenia21

cta partaj

Post by eugenia21 » 19 Aug 2005, 12:41

Am primit de la matusa mea o casa.Ea nu a putut face act de donatie pentru mine, pentru ca mai avea o sora, asa ca am facut act de vanzare-cumparare cu intretinere.Eu fiind deja casatorita, fostul sot a fost trecut in acte.Se tine cont de procentul de contributie la dobandirea si conservarea bunului in aceste conditii?(daca nu era casatorit cu mine nu avea nimic, nu ne-a fi permis sa ne cumparam o locuinta pentru ca el este alcoolic si nu aducea banii acasa, fiind im marea parte a casniciei noastre un intretinut).Copilul mi-a fost incredintat mie, dar fie ca are, fie ca nu are servici nu prea plateste pensie de intretinere pentru el, la fiecare 3-4 luni fac plangere la Parchet in acest sens.Partajul s-a definitivat, dar el a facut apel, nefiind multumit de sulta pe care trebuia sa i-o dau.Se poate considera ca doreste o imbogatire fara justa cauza? Pot cere eu o cota mai mare de 50%?

PERSEFONA

Post by PERSEFONA » 19 Aug 2005, 21:10

din cate am inteles cauza ta se afla deja in apel,acum nu mai poti solicita o cota de contributie mai mare la dobandirea bunului comun decat cea pe care ai cerut-o in prima ininstanta.Pretentiile tale cu privire la o cota mai mare trebuiau exprimate in cererea de chemare in judecata daca ai avut calitatea de reclamanta sau in cerere reconventionala daca ai fost parata.In ce priveste imbogatirea fara justa cauza,din datele spetei nu poate fi vorba de asa ceva.

Post Reply