INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
fanfanlatulipe
cei care sunteti in situatia mea (am picat cu 79) sau aproximativ la fel (fara discriminari totusi) hai sa discutam ca sa ne plangem de mila (glumeam)
hai sa ne compunem fiecare grile si sa le pasam intre noi, macar sa ne pregatim pt la anul
astept si alte sugestii
vali_mihai@yahoo.com
-
mihutz
Hai noroc sa avem la anul!
Eu am doar 60.Atata am avut timp sa invat atata am facut!
Dar mai incerc si la anul.Sper ca glumesti cu apucatul de invatat de acum .Ia si tu o pauza ca ai nevoie. Nu ti s a acrit de atata invatat?
Oricum avem nev de o pauza.Atfel nu mai dam randament si o sa te plictisesti cand trebuie sa tragi mai tare.
-
MAXINE
Shi membru cu 79. Contestatie, of course, dar fara sperante. Nu pot invinui pe nimeni, dar e foarte ofticanta situatia.
Harder work next year ! Pt ca asta am de gand : sa dau shi la anul. Bafta celor ca mine!
-
fanfanlatulipe
eu m-am apucat deja de invatat pt ca fiind avocat stagiar tot am nevoie de cunostinte pt eventualul examen de definitivat din mai asa ca tot raul spre bine
bafta la toti in orice ati face
-
marc
Este adevarat ca dupa intrarea la INM cursurile sunt de-a dreptul criminale: 12 ore pe zi , plus examene la fiecare doua saptamani, examene pe care daca nu le iei nici a doua oara esti dat afara din Institut ?
Asa se vorbea pe la examen, o fi adevarat poate stie cineva sigur. Sa fie atit de drastic ?
-
fanfanlatulipe
nu este adevarat!
examenele sunt in 2 sesiuni (iarna, vara) si nu sunt drastice de loc (iti spun din sursa sigura ca am prieteni care sunt acolo)
asa ca tu invata, intra, ca de terminat inm-ul nu e o problema (bineinteles daca inveti in continuare)
-
iustina
si eu iti pot confitma raspunsul primit de fanfanlatulipe,tot din sursa sigura,dar mai intai sa ne vedem acolo...