Discutii filosofice pe teme actuale.
-
andana_va
imi poate recomanda cineva un avocat bun(penalist) din Iasi?am un caz la Tribunalul Militar Iasi si nu cunosc nici un avocat.invinuitul este un amarat care ,intr-un moment de inconstienta( de altfel, un baiat rational) si-a insusit un telefon mobil de la locul unde era in misiune.nu are antecedente,are caracterizari bune(de la comandantul unitatii, sectorist si asoc. de proprietari).un avocat bun l-ar putea achita pt. inexistenta vinovatiei.cel putin din ce stiu eu(n-am vazut dosarul).dosarul nu a ajuns inca in instanta, e la Parchet.multumesc mult!
-
roxanagalateanu
D-na Aldea, D-na Mosnegutu.
-
andana_va
imi poti spune cam ce onorarii percep?cu aproximatie?
-
roxanagalateanu
nu stiu exact, dar fac parte dintre "somitati" :) . daca vrei iti pot da si nr de tel al unui avocat care este de la tine din Galati, dar locuieste in Iasi...stiu ca si el se ocupa de dosare penale.
-
andana_va
ar fi perfect daca ai putea! si iti multumesc mult!
-
roxanagalateanu
andana_va, ti-am scris un mp in care ti-am dat nr de tel si numele. daca nu il primesc anunta-ma sa il mai trimit o data.
-
andana_va
l-am primit!multumesc!
-
roxanagalateanu
cu placere! sper sa te poata ajuta.
-
comisar
Pai daca nu a ajuns la instanta si este la parchet,mergeti la parchet cu invinuitul si cereti clementa si sigur un 18 ind 1 va fi multumitor pentru toata lumea.
Telefonul a fost recuperat si restituit partii vatamate ???????.
cu stima,
-
aho
La fel ca si comisar zic si eu, dar avand in vedere ca invin ( deci s-a inceput u.p.) este militar cred totusi ca un avocat n-ar strica.
-
andana_va
tot de 18 ind 1 spuneam si eu.prejudiciul a fost recuperat in totalitate, partea vatamata a spus ca nu mai are nici o pretentie.declaratiile au fost date fara avocat.parerea mea e ca poate fi achitat, dar trebuie sa -si caute un avocat bun din timp.de clementa la Parchet nici nu poate fi vorba.u.p. s-a inceput, deci acolo nu se mai poate face nimic!