Buna ziua,
Sint nou pe forum si as dori o lamurire, va rog. Peste 3 saptamini sint citat in calitate de pirit in proces de divort cu sotia mea. In cererea de divort ea solicita desfacerea casatoriei din culpa comuna, plata unei pensii de intretinere si pastrarea numelui din timpul casatoriei. Sint de acord cu primele 2 puncte, mai putin pastrarea numelui. Avem un copil de 6 ani. Intrebarile mele sint urmatoarele:
1.Dupa parerea dvs. se poate incheia procesul de la prima infatisare ?
2. Are vreo sansa sa pastreze numele din timpul casatoriei, sau numai refuzul meu de a-l pastra este suficient pentru ca sa revina la numele purtat anterior casatoriei? Precizez ca nu este persoana publica si nici nu este consacrata in vreun fel sub acest nume.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si astept cit de curind un mesaj.
revenire la numele purtat anterior casatoriei
daca va prezentati amandoi la termen, propuneti un martor comun sau cate un martor fiecare, pe care ii aduceti cu voi pentru a fi audiati in aceeasi zi, daca ai la tine si adeverinta de salariu necesara pentru stabilirea pensiei de intretinere si esti de acord cu incredintarea minorului ca sa nu se mai faca ancheta sociala atunci se poate termina la primul termen.
Chestia cu sfaturile de impacare e de mult istorie.
Chestia cu sfaturile de impacare e de mult istorie.