Pentru microbisti: Brazilia plina de ROmani.
Pentru microbisti: Brazilia plina de ROmani.
Urmarind meciurile Braziliei, mi-am dat seama de unde atatea succese: e plina de ROmani: ROnaldo, ROnaldinho, RObinho, ROmario, Ze ROberto, ROberto Carlos, ROque Junior si aici l-as include si pe KaKa, pentru ca numele lui prea aduce cu multe lucruri care se intampla in ROmania... 

Ce v-am spus eu?
RObrazilia a "zdrobit" Argentina. Au inscris ROnaldinho, Adriano (colegul Mutu-lui de la Parma - 2 goluri) si prietenul nostru
(adica Kaka). Au incercat argentinienii sa ne "Aimar"-easca, dar nu au reusit.
Si pentru Wittman. Mai de mult, Deutschland a fost uber aless, azi a fost doar uber Mexic.
Please smile, ROman people ... we "do" have cookies. Join the romanian side. I hope you donnt mind.
Ce v-am spus eu? ROmania peste tot (tzi)

Si pentru Wittman. Mai de mult, Deutschland a fost uber aless, azi a fost doar uber Mexic.
Please smile, ROman people ... we "do" have cookies. Join the romanian side. I hope you donnt mind.
Ce v-am spus eu? ROmania peste tot (tzi)

Re: Pentru microbisti: Brazilia plina de ROmani.
nicuvar wrote:Urmarind meciurile Braziliei, mi-am dat seama de unde atatea succese: e plina de ROmani: ROnaldo, ROnaldinho, RObinho, ROmario, Ze ROberto, ROberto Carlos, ROque Junior si aici l-as include si pe KaKa, pentru ca numele lui prea aduce cu multe lucruri care se intampla in ROmania...
KKO cumva? Sa fiu mahnit sau onorat !??

Ati reactivat subiectul? Nu pot decat sa ma bucur. Chiar am vrut sa ii felicit undeva pe clujeni pentru calificare, dupa ce au eliminat pe Bilbao si St.Etienne. (Eu mi-am facut stagiul la Cluj, tatal meu s-a nascut acolo - o parte din mine apartine Clujului).
Si pentru crys - la meciurile din SUA, cand ne-am calificat in sferturi, de bucurie, am dat cu mine de pamant, la propriu, ca mi-am pierdut o lucrare dentara ! Intr-adevar am fost o valoare in lume, si la fotbal. Si inca suntem. Si speram sa mai fim, in toate domeniile.
Si pentru crys - la meciurile din SUA, cand ne-am calificat in sferturi, de bucurie, am dat cu mine de pamant, la propriu, ca mi-am pierdut o lucrare dentara ! Intr-adevar am fost o valoare in lume, si la fotbal. Si inca suntem. Si speram sa mai fim, in toate domeniile.
Pt KKO:Onorat daca ne referim la jucatorul KAKA- mahnit daca s-a referit la starea de KAKAo o generatiei de "mitici" fiindca ne reprezinta.
Apropos, am vazut la stiri nea Mitica spunea despre Anca (CFR Cluj) ca nu stie sa-si ia chilotii pe el daca este selectionat, iar acum dupa calificare in semifinale afirma ca ne reprezinta.
Apropos, am vazut la stiri nea Mitica spunea despre Anca (CFR Cluj) ca nu stie sa-si ia chilotii pe el daca este selectionat, iar acum dupa calificare in semifinale afirma ca ne reprezinta.