magistratura

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
ade

magistratura

Post by ade » 29 Jul 2004, 12:25

Stie cineva unde se va tine efectiv examenul?

bibi

Post by bibi » 29 Jul 2004, 13:33

in mod sigur la Politehnica

TheFaithfulOne

La Politehnica!

Post by TheFaithfulOne » 29 Jul 2004, 19:45

O sa fim ca in fiecare an foarte multi si singura solutie pentru pastrarea noastra cat mai grupata este campusul Politehnicii, unde vom ocupa aproape toate cladirile facultatilor!
Repartizarea pe salile de concurs va fi afisata in preziua examenului (cel mai tarziu) la Ministerul Justitiei!

innuenda

Post by innuenda » 29 Jul 2004, 21:36

ok, TheFaithfulOne, dar dupa ce "luam" grila (apropo, cand aflam daca am "luat-o?") cat timp ramane pana se sustine examenul de sinteza?

TheFaithfulOne

...detalii...

Post by TheFaithfulOne » 29 Jul 2004, 22:18

Pe 4 septembrie (la distanta de o saptamana deci) se va sustine examenul cu subiecte de sinteza. In aceeasi locatie a Politehnicii Bucuresti!
Rezultatele de la testul grila se vor da intr-un termen relativ scurt! Anul trecut rezultatele au fost date luni! Vor fi afisate si pe site-ul Institutului pentru a putea fi citite on-line, dar avand in vedere ca foarte multe persoane vor dori sa le afle va trebui sa ne inarmam cu foarte multa rabdare ... server-ul va fi pur si simplu asediat!
La iesirea de la testul grila, cam dupa vreo jumatate de ora, pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni de frauda, vor fi distribuite celor doritori testele predate la iesirea din sala. ANul trecut au facut asta nici agenti ce au fost insarcinati si cu paza. Rezolvarile grilelor vor fi si ele afisate si se va putea calcula un punctaj "la botul calului" pentru a nu astepta cu prea mari emotii rezultatele "oficiale". Oricum, nimeni nu are voie sa iasa din sala cu raspunsurile sale scrise pe ceva ... foi de hartie, servetele ... si sper sa nu se gandeasca cineva la tatuaje ... fie ele si nepermanente ... cu pixul ... :D
Oricum credeti-ma ca veti avea raspunsurile date imprimate adanc pe scoarta cerebrala ... nici o sansa sa le uitati dupa cat le veti fi pritocit! :D

innuenda

Post by innuenda » 29 Jul 2004, 23:19

Mersi. Vezi ca ai un mail.

TheFaithfulOne

already!

Post by TheFaithfulOne » 30 Jul 2004, 00:19

already replied!

ade

mersi

Post by ade » 30 Jul 2004, 06:27

Mersi de informatie dar acum daca sunteti din Bucuresti cine stie vreun hotel mai aproape de Poli ca nu prea gasesc din timisoara. Unul nu super scump oricum examenul asta este si concediul meu asa ca ...

mona_n

subiectele de la admitere 2000-2003

Post by mona_n » 30 Jul 2004, 10:44

pentru cei care nu au vazut, pe pagina web a INM (inm-lex.ro) s-au pus subiectele de la admitere din 2000 incoace. Bafta!

ade

Post by ade » 30 Jul 2004, 10:53

Da , dar cel putin pe calculatorul meu daca vreau sa descarc subiectele din 2001 imi apar subiectele din 2003. Iar in 2003 nu a grila?

ade

Post by ade » 30 Jul 2004, 10:56

Scuze in 2002 am vrut sa spun nu au fost grile?Ca in 2003 sigur ca au fost

Post Reply