urgent raspuns in faliment

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
ursulet

urgent raspuns in faliment

Post by ursulet » 25 Jun 2005, 20:25

procedura falimentului
un sfat va rog
am depus cerere de creanta in termen
lichidatorul ma inregistreaza in tabelul preliminar doar cu o parte din suma deoarece nu am dovedit toate suma
am facut contestatie unde am depus si restul de documente in probatiune iar lichidatorul depune concluzii de respingere a contestatiei deoarece din probele pe care le-am depus ulterior este dovedita toata suma
instanta ramane in pronuntare
se da un termen de doua saptamani
la acest din urma termen ni se comunica tabelul definitiv unde sunt inregistrat cu toata suma
la cateva zile primesc sentinta civila, ramasa in pronuntare, unde mi se respinge contestatia si se dispune intocmirea tabelului definitv
precizez ca sentinta a fost pronuntata inaintea termenului la care mi se comunica tabelul definit, de ex. sentinta se pronunta in 05 iar termenul la care mi se comunica tabelul definitiv este 15
intrebarea mea este daca considerati de cuviinta sa mai recurez sentinta, sunt in termen pana luni, sau conform acesteia unde se dispune intocmirea tabelului definitiv si apar cu toata suma numai am motiv
care este opinia voastra
multumesc 8O

danutza

Post by danutza » 27 Jun 2005, 09:00

vorbeste cu admin/lichid jud

poate a gresit cand te-a trecut in tabelul definitiv cu toata suma, avand in vedere ca ti s-a respins contestatia

daca diferenta intre ce pretinzi si cea in discutie este mare, atunci merita sa ataci

in orice caz, daca vrei si acei bani, trebuie sa ataci!!! tabelul poate fi modif de catre admin/lichid jud, la consolidare

ursulet

Post by ursulet » 27 Jun 2005, 13:40

mersi de raspuns
admin/lichid sustine ca este in regula tabloul definitiv
de altfel la momentul solutionarii contestatiei in concluziile depus ede catre lichidator acesta sustine respingerea contestatiei pe motivul ca ulterior am dovedit toata suma si ca atare considera contestatia fara obiect
mersi

danutza

Post by danutza » 27 Jun 2005, 14:25

daca te-a trecut in tabel voit si corect cu toata suma, atunci da, contestatia este ramasa fara obiect; in acest caz, nu mai ai de ce sa ataci; recursul ar urma sa fie respins ca lipsit de interes

dar asta e altceva; tu spuneai doar ca ti s-a respins, fara insa a preciza motivul respingerii

ok; bafta in continuare

Post Reply