DE CE??????
Re: DE CE??????
Iti spun eu de ce. Lucrezi, sau mai bine spus, ca ce lucrezi? Ti-a spus vreodata seful ca te trimite in organul masculin p...a cand tu i-ai zis ce prevede legea si s-a suparat ca nu e in favoarea lui? Ai fost vreodata jurista si ai umblat vreodata prin toata tara pana ti-a venit acru? Ti-a spus vreun sef, desi i-ai castigat toate procesele, cand ti-ai data demisia pt. ca nu platea suficient desi ai o facultate cu prestigiu (Dreptul) ca face treaba mare (cuvantul a fost altul, dar nu il pot spune) pe facultatea ta? Nu te doare cand un sef iti spune asta? Pe mine ma doare si nu cred ca un judecator sau procuror ar pati asa ceva. Tocmai de asta invat din facultate pentru Magistratura. Anul trecut am picat aproape de limita dar jur ca dau pana la Magistratura pana la 80 de ani sau pana reusesc...
Mai sunt si alte motive, prestigiu, sa imi dovedesc mie insami ca sunt capabila de ceva important in viata asta...........
Mai sunt si alte motive, prestigiu, sa imi dovedesc mie insami ca sunt capabila de ceva important in viata asta...........
Pentru ca este un loc de munca sigur, cu un venit acceptabil si, unul din foarte putinele locuri care iti asigura o pensie de serviciu din care se poate trai fara griji.
In avocatura sunt doar cateva societati mari care au venituri serioase, in rest aprope ca nu ai din ce trai si nici in viitor nu te poti astepta la prea mult.
Notar, nu numai ca nu prea poti ajunge dar este si destul de plictisitor.
Consilieri juridici sunt multi si posturi bune, cu salarii apropiate de ale judecatorilor foarte putine.
In avocatura sunt doar cateva societati mari care au venituri serioase, in rest aprope ca nu ai din ce trai si nici in viitor nu te poti astepta la prea mult.
Notar, nu numai ca nu prea poti ajunge dar este si destul de plictisitor.
Consilieri juridici sunt multi si posturi bune, cu salarii apropiate de ale judecatorilor foarte putine.