MIHAIJURIDIC wrote:Este adevarat ca trebuie sa ajuti aproapele pentru a depasi momentele grele, dar asta nu insemana ca trebuie sa oferi consultanta sau asistenta juridica unui barsosan sau persoana juridica pe nimic sau o atentie, sau mai rau un salariu de mizerie. Pentru ca de aici pleaca totul in general cei care vor sa te angajeze cer exeperienta si tinar absolvent, ciudat ori una ori celalata si pe deasupra mai vor sa te si prezinti la patru ace, dar oare parinti pentru cei care au si mai pot nu s-au saturat sa te tot sponsorizeze. Eu personal mi-am facut un site ofer consultanta juridica gratuita persoaneleor fizice prin e-mail, dar ceva mai elaborat se taxeaza iar la firme asemantaor. Cererea costa, timpul, birotica, etc. Toate ar trebuie sa aiba un pret, mi-e nu mi le da cineva degeaba ca fac munca gratuita.. Iar celorlalti profesionisti din domenii diferite, daca tot au pretenti la profesia juridica, de ce nu ofera ei de pilda consultanta medicala gratuita, tehnica, contabila, etc.
Majoritatea raspunsurilor care se dau pe aceste forumuri, nu au menirea sa rezolve problemele juridice ale persoanelo fizice.
In principal este vorba de mici(mari) lamuriri intre colegii de breasla(mai rar ptr. pers. fizice straine de aceasta materie).
Chiar consultanta juridica nu i-as spune.
Referitor la consultanta medicala pe forum, chiar n-as cere asa ceva, iar tu cu siguranta n-ai tine seama de ea daca ti-ar oferi cineva pe forum.
Chiar pe forumul acesta oferise cineva chiar "definitia" a ceea ce facem.
Ii spune generozitate virtuala.
Iti doresc succes cu site-ul tau de consultatie juridica.