PENTRTU CEI INTERESATI DE ADMITEREA LA INM 2004

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
bibi

Post by bibi » 07 Jul 2004, 09:12

AU FOST PUBLICATE CONDITZIILE DE DESFASURARE A EXAMENULUI DE ADMITERE INM 2004 (TAXA 3.500.000 , DATA GRILA 28.08 )
R O M A N I A

M I N I S T E R U L J U S T I T I E I

SERVICIUL DE IMAGINE PUBLICA SI RELATIA CU MASS-MEDIA

6 iulie 2004

COMUNICAT

Ministerul Justitiei anunta ca Institutul National al Magistraturii va organiza la Bucuresti in data de 28 august 2004 concursul de recrutare a auditorilor de justitie ce vor incepe pregatirea la 1 octombrie 2004.

Mentionam ca, fata de anul trecut, cuantumul numarului de locuri scoase la concurs a fost suplimentat de la 120 in 2003, la 180 in 2004.

Conditiile de inscriere la concursul de admitere in Institutul National al Magistraturii sunt aceleasi cu cele prevazute de art.46 alin.1 din Legea pentru organizarea judecatoreasca, nr.92/1992 (republicata, cu modificarile ulterioare). Astfel, participantii trebuie sa fie cetateni romani cu domiciliul in Romania; sa aiba capacitatea de exercitiu a drepturilor; sa fie licentiati in drept sau in drept economic-administrativ; sa se bucure de o buna reputatie; sa cunoasca limba romana; sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic pentru exercitarea functiei si sa nu aiba antecedente penale.

Data si locul sustinerii concursului de admitere, tematica, cuantumul taxei si numarul locurilor la Institutul National al Magistraturii vor fi afisate la sediul Ministerului Justitiei si la sediul tribunalelor cu cel putin 45 de zile inainte de data sustinerii concursului.

Cererile de inscriere tipizate vor fi inaintate tribunalelor odata cu tematica concursului. Acestea vor trebui depuse cu cel putin 30 de zile inainte de data sustinerii concursului la cabinetele presedintilor tribunalelor in ale caror circumscriptii domiciliaza candidatii. La inscriere, candidatii vor primi formularul cererii tipizate, un exemplar al regulamentului, precum si tematica stabilita pentru concurs.

Precizam ca la cererea de inscriere este necesara anexarea urmatoarele acte: certificat de nastere in copie legalizata; actul de identitate in copie; diploma de licenta sau adeverinta provizorie in copie legalizata; chitanta de plata a taxei de inscriere; certificatul de cazier judiciar in original. Taxa de inscriere la concurs este de 3 500 000 lei .

MINISTERUL JUSTITIEI

Purtator de cuvant,

Alina Tonigaru
:!:

l_unsal

Post by l_unsal » 07 Jul 2004, 15:40

Intrebare, sunt putin derutata...

Eu nu am terminat facultatea de drept, am terminat administratie publica.
In Legea 92/1992, la conditi de participare scrie ca "..., participantii sa fie licentiati in drept sau in drept economic administrativ...", administratia publica este considerata drept admnistrativ?

jolie

Post by jolie » 07 Jul 2004, 22:21

eu stiu ca NU dar mai intreaba si pe altii! succes!

bibi

Post by bibi » 08 Jul 2004, 09:57

l_unsal wrote:Intrebare, sunt putin derutata...

Eu nu am terminat facultatea de drept, am terminat administratie publica.
In Legea 92/1992, la conditi de participare scrie ca "..., participantii sa fie licentiati in drept sau in drept economic administrativ...", administratia publica este considerata drept admnistrativ?
Problema este ca tu nu esti licentiata in drept administrativ ci in stiinte administrrative. Desi in mare parte ai studiat aceleasi materii ( cu accent pe dreptul administrativ) problema este ca pe diploma itzi scrie "licentziat in stiintze administrative".Totusi si eu sunt de parere ca o intrebare la tribunal nu strica!

Post Reply