ilegal sau nu?!?!?!?!?!

Discutii privind Dreptul Penal
norocel

Post by norocel » 10 May 2005, 19:56

Invata, newuser, dar pe un alt subiect, ca al tau mie mi se pare clar si cam toti am spus aceeasi parere: mai multe infractiuni de inselaciune pentru care se pot primi multi ani de inchisoare.

newuser

Post by newuser » 10 May 2005, 20:02

imi pare rau ca te dezamagesc norocel, tocmai a sosit al meu prieten la mine si a fost la un cabinet de avocati la piata unirii.
Iata ce i s-a spus: este foarte greu sa il prinda. Trebuie neaparat ca o persoana pagubita sa depuna plangere in maxim 2 luni si chiar daca depune plangerea nu prea are ce dovedi din moment ce banii au fost trimisi iar pe formularele de western union era scris "CADOU" din partea expeditorului cat si a destinatarului.
Oricum multumesc pt ajutor norocel, sper sa devii un avocat mare 8)

sofia

Post by sofia » 10 May 2005, 20:10

Cand dai raspunsuri pe bani, spui clientului ce i-ar place sa auda :grin:
Incadrarea insa nu o face avocatul asa ca...mai bine s-ar lasa de prostii prietenul tau.

newuser

Post by newuser » 10 May 2005, 20:15

nu cred ca ar fi spus la misto doar pt ca asta ar vrea el sa auda.
Oricum al meu amic e hotarat sa plece afara la una intr-o luna, deci nu isi mai bate capul cu nimic :-D

sofia

Post by sofia » 10 May 2005, 20:18

Atunci, vise placute!

newuser

Post by newuser » 10 May 2005, 20:20

ii transmit.
de la regina Bulgariei sau de la cine?:)

dellutza

Post by dellutza » 10 May 2005, 21:58

Nu inteleg de ce devii asa de agresiv. Ai cerut niste pareri si ti s-au dat, oricine are dreptul la un punct de vedere. Mai bine spune-ne exact ce vrei sa auzi intrucat vad ca nici o opinie nu te multumeste. Parerile sunt impartite, d-l comisar vede lucrurile din punctul lui de vedere, avocatii dintr-al lor iar restul....dupa ureche.
Eu zic ca ai putut sa-ti faci o idee desi.....faci ca aia cu drobul de sare

ADR

Post by ADR » 10 May 2005, 22:38

persoanele pagubite nu fac plangere dar e posibil ca ai nostrii cand ii mai pune FBI sa mai prinda hackeri se iau si de astia de tepuiesc gay-si si frumusetile pierdute ale americii

pentru cei care au de gand sa continue in greseala le dau un sfat : veti fi prinsi din cauza ca va caliciti sau din cauza ca aveti siguranta ca nu va prind

am multe cazuri in care daca s-ar fi multumit cu mai putin ar fi scapat bazma curata far ca sa fie prinsi dar s-au calicit, nu au mai fost atenti si au gresit ceea ce a facut sa fie descoperiti.

Post Reply