ilegal sau nu?!?!?!?!?!
imi pare rau ca te dezamagesc norocel, tocmai a sosit al meu prieten la mine si a fost la un cabinet de avocati la piata unirii.
Iata ce i s-a spus: este foarte greu sa il prinda. Trebuie neaparat ca o persoana pagubita sa depuna plangere in maxim 2 luni si chiar daca depune plangerea nu prea are ce dovedi din moment ce banii au fost trimisi iar pe formularele de western union era scris "CADOU" din partea expeditorului cat si a destinatarului.
Oricum multumesc pt ajutor norocel, sper sa devii un avocat mare
Iata ce i s-a spus: este foarte greu sa il prinda. Trebuie neaparat ca o persoana pagubita sa depuna plangere in maxim 2 luni si chiar daca depune plangerea nu prea are ce dovedi din moment ce banii au fost trimisi iar pe formularele de western union era scris "CADOU" din partea expeditorului cat si a destinatarului.
Oricum multumesc pt ajutor norocel, sper sa devii un avocat mare

Nu inteleg de ce devii asa de agresiv. Ai cerut niste pareri si ti s-au dat, oricine are dreptul la un punct de vedere. Mai bine spune-ne exact ce vrei sa auzi intrucat vad ca nici o opinie nu te multumeste. Parerile sunt impartite, d-l comisar vede lucrurile din punctul lui de vedere, avocatii dintr-al lor iar restul....dupa ureche.
Eu zic ca ai putut sa-ti faci o idee desi.....faci ca aia cu drobul de sare
Eu zic ca ai putut sa-ti faci o idee desi.....faci ca aia cu drobul de sare
persoanele pagubite nu fac plangere dar e posibil ca ai nostrii cand ii mai pune FBI sa mai prinda hackeri se iau si de astia de tepuiesc gay-si si frumusetile pierdute ale americii
pentru cei care au de gand sa continue in greseala le dau un sfat : veti fi prinsi din cauza ca va caliciti sau din cauza ca aveti siguranta ca nu va prind
am multe cazuri in care daca s-ar fi multumit cu mai putin ar fi scapat bazma curata far ca sa fie prinsi dar s-au calicit, nu au mai fost atenti si au gresit ceea ce a facut sa fie descoperiti.
pentru cei care au de gand sa continue in greseala le dau un sfat : veti fi prinsi din cauza ca va caliciti sau din cauza ca aveti siguranta ca nu va prind
am multe cazuri in care daca s-ar fi multumit cu mai putin ar fi scapat bazma curata far ca sa fie prinsi dar s-au calicit, nu au mai fost atenti si au gresit ceea ce a facut sa fie descoperiti.