admitere INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
dannys

admitere INM

Post by dannys » 08 Jun 2004, 16:00

in ciuda faptului ca am pretentia de a avea un acces relativ usor la informatii, nu am gasit pana acum date clare cu privire la admiterea in INM. Cand spun date, ma refer la materia care se da, programa, loc de desfasurare, data de sustzinere a examenului, etc.
Este cineva pe acest forum care sa ma poata "lumina" ?
Tnx

ramonn

Post by ramonn » 08 Jun 2004, 21:14

da , www.inm-lex.ro , www.just.ro , www.csm-just.ro . informatiile o sa apara in mod corespunzator cu suficient timp inainte de examen conform legii 92/1992 . dar informatii de acest tip poti obtine si la tribunal .
iar programa se gaseste la INM www.inm-lex.ro

bibi

Post by bibi » 14 Jun 2004, 10:55

fratilor, spunetzii omului macar locul de desfasurare al examenului de anul trecut, sa-si faca macar o idee.

ramonn

Post by ramonn » 14 Jun 2004, 14:27

uummm , chiar nu vreau sa sune aiurea dar ... majoritatea celor de aici nu prea fac parte din comisii , mai mult decat ce se afiseaza acolo chiar nu putem sti ...

bibi

Post by bibi » 15 Jun 2004, 09:41

ramonn wrote:uummm , chiar nu vreau sa sune aiurea dar ... majoritatea celor de aici nu prea fac parte din comisii , mai mult decat ce se afiseaza acolo chiar nu putem sti ...
nici n-am spus asta. am spus doar ca cei care au dat anul trecut sa-l informeze despre locul unde au sustinut eczamenul. :evil:

Firtzy

Post by Firtzy » 15 Jun 2004, 23:09

Au mai fost publicate pe site-ul asta: programa,subiectele grila si subiectele sinteza.Daca imi spui si mie o adresa de e-mail s-ar putea sa ti le trimit.Bibliografia nu o am,dar Ramonn are dreptate: programa o poti gasi si la www.inm-lex.ro si in fond asta cred ca e cea mai importanta.
Cat despre timp ai destul daca ai foarte bine structurata materia,mai ales ca abia acum termini facultatea si ai proaspata in memorie o mare parte din ea.Eu zic ca merita sa incerci.
Locul de desfasurare de acum doi ani a fost cladirea Rectoratului din Politehnica Bucuresti si pot sa-ti spun ca inscrierile se fac la TMB, la parter,taxa de inscriere a fost anul trecut de 2.500.000 lei.Bibi,sper ca ti-ai putut face o idee.
PS Fiecare pentru el, asa ca nu te supara daca nu ti se raspunde.Si nu toata lumea are informatii iar cei care le au prefera sa le inmulteasca nu sa le imparta.Human nature!

Happy

Post by Happy » 15 Jun 2004, 23:41

Anul trecut s-a examenul a avut loc tot in Politehnica in Automatica. Inscrierile au durat 2 sapt. Un sfat: nu lasa pe ultima zi inscrierea ca anul trecut s-au modificat datele si s-a scurtat intervalul sau ceva de genul asta. Nu astepta sa vezi in ziare anunturi despre examen. In cepand cu luna iulie verifica destul de des www.inm-lex.ro pentru informatii noi si suna din cand in cand la institut (nr il gasesti pe site-ul lor).

Bafta!

marc

Post by marc » 17 Jun 2004, 09:48

[quote="Firtzy"]Au mai fost publicate pe site-ul asta: programa,subiectele grila si subiectele sinteza.Daca imi spui si mie o adresa de e-mail s-ar putea sa ti le trimit.Bibliografia nu o am,dar Ramonn are dreptate: programa o poti gasi si la www.inm-lex.ro si in fond asta cred ca e cea mai importanta.

As dori si eu mult de tot subiectele grila si cele de sinteza, daca se poate. Adresa mea este: mpopsor@yahoo.fr.
Multumesc mult !

roxy

Post by roxy » 19 Jun 2004, 20:35

Salutare listasi! Am si eu o rugaminte; as dori raspunsurile corecte la testul grila de anul trecut,le are cineva?

marc

Post by marc » 21 Jun 2004, 07:00

Buna idee. Are cineva raspunsurile corecte la testele grila ?
Daca nu, am putea macar sa ne confruntam raspunsurile.

oana_dan

Post by oana_dan » 21 Jun 2004, 11:26

Si eu cred ca ar trebui sa ne comparam raspunsurile la testul grila de anul trecut, la unele intrebari - cele care sunt putin mai dificile.

fido

Post by fido » 29 Jun 2004, 15:51

are cineva grilele de anul trecut de la inm, daca da pasa-tzi - le shi la mine,adrian25@xnet.ro

Post Reply