ce ma sfatuiti?
ce ma sfatuiti?
Daca Contractul Individual de Munca a fost semnat si chipurile negociat nu de mine ci de altcineva ce 96++pot face? lucrez de un an la acea societate pe cine acuz? daca patronul zice ca el nu a stiut nimic?
Cine avea competente de a angaja?Patronul este proprietarul firmei si atat.Cel care conduce firma (directorul care poate fi si patronul in cele mai multe cazuri) are competente de angajare si el cel care negociaza si semneaza C.I.M.Daca nu ai semnat contractul de munca cu cel care avea competente in incheierea contractului de munca ,contractul de munca se poate dovedi cu diverse mijloace de proba.Pe respectivul poti sa-l acuzi de inselaciune(art.215 cod penal)
FALS MATERIAL IN INSCRISURI OFICIALE!
Daca intr-adevar nu ai semnat tu contractul de munca, atunci se poate lasa cu condamnari penale pentru cine l-a semnat in fals. Actul se afla in pastrarea unei institutii prevazute de art. 145 C. pe., ceea ce ar putea atrage raspunderea penala a celui care a contrafacut subscrierea, conform art. 288 C. pen. (fals material in inscrisuri oficiale).
Fa plangere la politie!!!!!!!!!!!!
Fa plangere la politie!!!!!!!!!!!!
din moment ce tu ai acceptat tacit acel contract e numai vina ta, intrucat acel contract nu iti era opozabil nefiindsemnat si negociat cu tine era un inter alios acta adica nu iti dauna si nici nu iti beneficia.
cat despre raspunderea penala cred ca nu are vreun sens sa mai discuti din moment ce ai acceptat un contract fals si din ceea ce spui cred ca ai stiut ce a negociat acel cineva si mai ales cred ca ai stiut ce a semnat dar acum nu-ti mai convine
cat despre raspunderea penala cred ca nu are vreun sens sa mai discuti din moment ce ai acceptat un contract fals si din ceea ce spui cred ca ai stiut ce a negociat acel cineva si mai ales cred ca ai stiut ce a semnat dar acum nu-ti mai convine