Buna seara, va scriu pentru a va cere ajutorul deoarece ma confrunt cu următoarea situație : am cumpărat de curând un teren a cărui singur vecin este drumul, domeniul public deci primaria, pe toate laturile, in 2013 vechiul proprietar a întocmit o lucrare cadastrala prin care a solicitat semnarea unui proces verbal de vecinătate cu primăria, ocazie cu care Cadastritul a modificat eronat pe considerente neștiute forma terenului punând una din coordonatele GPS pe domeniul public ( in mijlocul unei străzi ) iar proprietarul și primăria au acceptat lucrarea.
După ce am cumpărat terenul am făcut o ridicare topo și astfel am sesizat neregula produsă in 2013 recurgând la întocmirea unei lucrări având ca tema repoziționarea terenului cu aducerea la forma inițială și mărirea suprafețe cu pana la 10 %. Primăria a refuzat de 2 ori aceasta noua lucrare pe motiv ca in trecut a fost semnat deja un proces verbal de vecinătate.
Întrebarea mea este ce credeți ca este de făcut in aceasta situație si care sunt prevederile legale cu privire la numărul posibil de procese verbale solicitate pentru a fi semnate.
Proces verbal de vecinatate cu primaria