Divort

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Florin carla

Divort

Post by Florin carla » 31 Oct 2018, 20:12

Buna seara.... Am nevoie de ajutorul unui expert este posibil ca sotia sa intenteze divort.. Am facut o mare greseala pt ca in mai multe conflicte verbale si fizice am batuto dar ultimul conflict ma facut sa exagerez si am lovito destul de rau adik are vanatai si dureri de cap dupa vreo doua zile ea a ramas acasa si eu mam dus la servici iar cand mam intors de la servici. Nu am mai gasito acasa de la vecini am aflat ca au venit parintii ei si au luato si pe ea si pe fetita imi pare foarte rau de ceea ce am facut dar vreau sa indrept situatia avem o fetita de 1 an si 3 luni nu vreau sa pierd copilul si nici pe sotia mea vreau sa ma schimb sa am grija de ele si sa le am langa mn tot timpul as vrea sa stiu totusi in cazul in care va avea loc divortul ce sanse am sa castig copilul avand in vedere ca zona unde vrea sotia sa locuiasca alaturi de copil este o zona foarte nefavorabila din orice punct de vedere este intrun sat uitat de lume unde nu au apa calda nu au caldura nici gaze tot ce au este o soba si 3 camere o casa care sta sa cada cu pereti strambi si alte defecte mai au o casa in constructii este ridicata la rosu sotia mea mai are inca 10 frati dar doar 4 dintre ei locuiesc cu sotia si socrii mei acolo. In acel sat in acea casa cu 3 camere in sat nu au nici farmacii sau spitale este foarte greu sa ajunga pana la un medic pt copil cea mai apropiata farmacie este undeva la vreo 15 km drum foarte denivelat ( oricine ajunge in acel sat si va vedea ce este acolo va ramane uimit ai impresia ca esti in munti) va rog ajutati-ma multumesc :cry:

Post Reply