Buna ziua, daca doriti sa ma ajutati ca sa inteleg cum ar trebui sa contest un avertisment scris si o observatie scrisa, sunt profesoara si mi s-au aplicat aceste sanctiuni cam nedrept deoarece regulamentul scolii prevede si consilierea cu persoana care a scris sesizarea dar s-a ignorat acest aspectm acordandu0mi0se direct sanctiuni.In plus, jignirile invocate de reclamanti nu sunt foarte grave, nu sunt injurii, nici vulgaritati ci cuvinte normale gen nesimtita, mincinoasa, fraier, taran, badaran . Pe ambele sanctiuni sunt gresite datele sesizarilor si pe una s-a corectat cu pixul, in convocari nu s-a trecut obiectul convocarilor si la o convocare nu am participat deoarece am incurcat ora si sala neavand convocarea la mine si nu s-a scris niciunde motivul lipsei mele, acordandu-mi0se avertisment scris.
Ambii reclamati au avut doua declaratii de martori, in declaratiile pentru care am primit avertisment scris cei doi martori formuleaza cam aceleasi elemente, respectiv ca as fi jignit folosind cuvintele mincinoasa si nesimtita la adresa unei inspectoare care a venit cu o metodista la ora mea, neanuntate, si mi-au acordat calificative mici nejustificatm bazandu-se una pe cealalta si pe ceilalti inspectori care au venit in inspectie speciala neanuntata deci neregulamentara, coordonati de inspectoarea general, ca sa mentina o atmosfera tensionata si tulburatoare la adresa mea si sa ajute directorii si pe cei care nu ma suporta sa ma sanctiuneze,
Jurista inspectoratului sau cineva din ISJ care citeste contestatiile mele si are acces la ele ajuta directorii sa isi ajusteze sanctiunile in functie de ceea ce scriu eu atunci cand contest sanctiunile.
In regulamentul scolii scrie ca orice abatere in legatura cu munca trebuie sanctionata dar cele doua sanctiuni au avut loc dupa program, nu in sala de clasa si nu in timpul inspectiei ci dupa,sunt in legatura cu munca/ Tot in regulament se scrie ca nu ai voie sa dai replici publice vreunui coleg daca ii afecteaza imaginea.
Ma poate cineva ajuta sa imi scriu contestatMultumesc.
sanctiuni