Informatie tutela minor
Informatie tutela minor
Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: am divortat in anul 2009, fata mea fiindu mi incredintata.De curand tatal ei s a mutat singur intr un imobil ,fara sa cunosc conditiile iar fata si a dorit sa locuiasca cu el,pana acum ea locuind doar la mine si se mai ducea in vizita la el. Precizez ca eu nu m am putut intelege sub nici o forma cu taicasu niciodata.Marea problema este ca el ii baga in cap lucruri mincinoase la adresa mea si ma denigreaza ca om in fata copilului,asta o face in prezenta fetei,grav este ca a ajuns sa imi ceara ea socoteala de ce si cum,cuvinte copiate de la el. A ajuns sa nu ma mai respecte ,ci doar sa imi reproseze,asta auzind la el. Cand comunic prin mesaje cu ea,el intervine si scrie in locul ei,facandu ma sa cred ca copilul e cel care imi scrie acele cuvinte dureroase. Eu vreau ca copilul meu sa aiba o educatie corecta,bazata pe adevar si respect.Pt mine ca mama este foarte rau sa ma aflu in situatia asta.Fata mea are acum 11 ani.Cum pot legal sa fac sa inceteze aceasta situatie?unde sa ma adresez?va rog.