Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
-
Andra

Buna seara vin si eu cu o intrebare am iesit la cumparaturi cu fetitele mele cumparand de la carfur aveam 2 sacose apoi mam oprit la un chiosc de ziare cumparand o revista pt fetita mea cea mica apoi iam dat portofelul meu de culoare rosie fetei mele de 9ani apoi am intrat intrun magazin ca sa cumpar niste papuci sotului meu.In timp ce ma uitam la papuci imi dau seama ca nu am luat nici un cos de cumparaturi spunandui fetei mele mai mari sa aduca un cos.In acel moment fata imi spune ce fac cu portofelul tau il pun in cos sau il pui in geanta ca in buzunar o incomodeaza eu iam spus sa mil dea sa il pun in geanta.Vorbesc cu caserita in legatura de papuci apoi caserita imi recomanda sa vin cu sotul sa isi aleaga personal avand mai multe modele apoi las cosul la cosurile goale si vad o femeie ca spune ca sia pierdut portofelul lasandul in cos din greseala apoi casiera ma intreaba pe mine si pe fata mea daca nu am vazut un portofel rosu si ii spun ca nu si ca am si eu portofelul de acelasi culoare apoi ii spun sa caute pe unde a fost salutand caserita si plecand acasa.Ajung acasa stau 5 min si ma suna o prietena care a lucrat acolo spunandumi sa ma duc de urgenta ca sunt acuzata ca am furat un portofel rosu.Ma prezint in magazin sa vad ce se intampla si ma trezesc ca imi spune ca eu am luat cosul doamnei cu portofelul ei si vine si politia ne uitam pe camere se vede ca doamna ia un cos si ca pune ceva in el si tinand o sacosa de rafi goala in mana apoi intra se uita peste tot la haine lasa cosul la cosurile goale necumparand nimic apoi iasa si pleaca 8 min apoi intra si spune ca a uitat portofelul si conversatia mea cu ia si caserita.Eu ii spun politaiului ca nu sunt vinovata si ii las datele mele apoi ma suna sa vin sa dau declaratie la politie si ca eu sunt vinovata ca am instigat fata sa fure si ca daca sunt de acord sa fac testul poligraf iam spus ca da si imi spune ca va interoga fata fara mine doar cu un pisiolog.Pe camere se vede ca noi nu am avut nici un contact cu ea si la cosuri se vede doar o umbra in magazin au mai intrat oameni si au mai plecat oameni din magazin dar pentru ei tot eu si fica mea suntem vinovate tipand si vorbind urat cu mine VA ROG SA MA INDRUMATI CE SA FAC CA NU MAI POT EU NU AM NICI UN ATECEDENT PENAL VA ROG AJUTATIMA