cum pot optine custodia fetitei mele
cum pot optine custodia fetitei mele
Buna ziua am o problema grava,sotia mea a insistat sa plec in Franta,in tot acest timp Ea era cu alt barbat,am dovezi clare,cand vroia sa se intalneasca cu el trimitea fata la parinti ei la tara,sa se poata duce cu el la hotel,am si adresa de la hotel si este si confirmata CA au fost acolo,SMS de la ea pt el facebook nou sa vb cu el,poze cu ei doi amoroase etc,pot dovedi si cat am stat acasa anul asta Ea vb cu el pe ascuns,si de intalneau,la adus si in casa unde stam noi,si multe altele.cum pot optine eu custodia fetei mele CA nu vreau sa ia un exemplu de la mama ei,sa umble cu barbati cand vrea,VA rog din suflet pt fetita mea ça o iubesc enorm de mult este totul pt mine ajutatima,datimi un stat sau cum pot proceda sa pot lua eu fetita de la Ea,
Re: cum pot optine custodia fetitei mele
Saptamana asta El se muta cu chirie undeva mai aproape de Ea,vor sa ia si fata cu ei in chirie,nu pot accepta CA fata mea sa stea cu un strain in casa,mai ales CA noi Nu suntem divortati,si ia inca umbla cu persoana respectiva,sunt disperat VA rod si va implor ajutatima,sa iau custodia fetitei CA nu are nici o vina este foarte mica are doar 3anisori,pot dovedi toti bani care iam trimis in tot acest timp acasa pt fetita,si ia ii cheltuia cu el,cu plecarile la miezul nopti de acasa pot dovedi,sunt oameni care au vazuto,si ea mi-a recunoscut CA asa este,dar nu vrea sa divorteze de mine,ma fortat sa plec spunand CA daca vreau sa mai vad fata sa plec sa o las libera sa stea cu ala si Sai trimit bani lunar,daca am dovezi clare ce sanse am sa pot castiga custodia fetitei mele,VA rog,VA implor sunt disperat,astept raspuns din partea dumnavoastra