Buna ziua. In urma unui proces de furt din locuinta mea propriete personala si a incheierii procesului penal am primit o " COMUNICARE MINUTA PENALA " in care mi se comunica urmatoarele:
- obliga pe numitii M.I.C. si S.S.I., in solidar, sa plateasca partii civile suma de 2153 lei, cu titlu de daune materiale
- obliga pe numitul M.I.C. sa plateasca suma de 2600 lei, cu titlul de daune materiale
Intrebarea mea: ce trebuie sa fac mai departe?/sa ma adresez unui executor judecatoresc?/ daca da, cum voi reusi recuperarea daunei de la M.I.C. care abia a scapat din inchisoare si este divortat?
recuperare daune materiale
Re: recuperare daune materiale
Trebuie sa va adresati unui executor. Acesta ii poate pune sechestru pe bunuri sau poprire pe conturi pe urmatorii ani.
Re: recuperare daune materiale
Buna! In primul rand trebuie sa vb cu unul din miile de paraziti cunoscuti noua ca executori. Dupa ce iti cere avans si daca rezolva sa i opreasca din bunuri, urmeaza partea frumoasa in care parazitul isi retine primul partea sa de bani care nu este mica ci aproape cat trebuie sa recuperezi tu. Eu dupa trei ani prin tribunale am asteptat inca doi ani sa si primeasca parazitul partea si abia apoi am inceput sa incasez eu lunar ,asta ptr ca ii opreste vinovatului o mica parte din salar. Daca am noroc termin in alti trei ani. Si sa nu uit banii ii intra parazitului in cont si el mi transfera mie in cont,doar dupa ce sun lunar si cersesc practic banii mei ca asta uita sau e prea ocupat sa trimita banii. Sfat: cauta un parazit si fa o intelegere scrisa cu tot ce am spus sa nu te rogi sa primesti ceeace ti se cuvine. Multa bafta!!Gore din Chitila wrote:Buna ziua. In urma unui proces de furt din locuinta mea propriete personala si a incheierii procesului penal am primit o " COMUNICARE MINUTA PENALA " in care mi se comunica urmatoarbubunele:
- obliga pe numitii M.I.C. si S.S.I., in solidar, sa plateasca partii civile suma de 2153 lei, cu titlu de daune materiale
- obliga pe numitul M.I.C. sa plateasca suma de 2600 lei, cu titlul de daune materiale
Intrebarea mea: ce trebuie sa fac mai departe?/sa ma adresez unui executor judecatoresc?/ daca da, cum voi reusi recuperarea daunei de la M.I.C. care abia a scapat din inchisoare si este divortat?