Stimate cititor,
Am nevoie de un reprezentant legal pentru a actiona in instanta Google (pentru furt de imagini personale si cu expunere a datelor personale) si Apple (pentru aprobare a operatiunii automat, fara ca eu sa am in tel Iphone 4S optiune de blocare sau aprobare a acestei operatiuni) ca urmare a faptului ca de 2 ani am postate in contul de Google + intreaga mea galerie foto, pozele fiindu-mi sustrase din telefon fara a exista macar o optiune ce sa permita sau sa interzica acest furt. De 2 ani de cand am poze inclusiv cu masina si nr masinii, poze intime, din propria casa iar recent am aflat acest lucru, accesand din greseala acest cont de google+. Repet, nu am aprobat niciodata a se transfera intreaga mea galerie foto in galeria google+, nu exista nici macar o optiune in telefon care sa aprobe sau sa ceara acest lucru, pentru ca eu din greaseala macar sa fi aprobat sincronizarea. Sunt devastata. Am zeci de mii de vizualiZari ale profilului iar eu timp de 2 ani am avut poze extrem de intime (pe care insa am fost nevoita a le sterge imediat) postate public fara sa stiu macar de acest lucru, poze atasate numelui meu real, contului meu de gmail. Simt ca intreaga-mi cariera imi este ruinata. Intentionez sa cer daune morale de 10milioane de euro, drept prejudiciu pentru cariera politica pe care intentionam sa o am, pentru care am studiat intens si pe care nu o mai pot avea. Am nevoie de un avocat ce accepta a oferi serviciile pro bono, intreaga compensatie pe care o voi primi in urma acestui prejudiu ce m-a adus in depresie, la limita suicidului, va fi impartit in mod egal cu cel ce ma ajuta in acest caz de furt.
Cu stima,
Ant0nia
Furt intreaga galerie foto din Iphone de catre Google+