Executare silita

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
Bujor rely

Executare silita

Post by Bujor rely » 23 May 2016, 21:20

Buna seara! Am o executare silita in val de 3000lei creditor si 900 executor am depasit deja aceasta suma prin poprire.si am retineri in continuare.am solicitat lamuriri si am redirectionata catre creditor.atat timp cat cteditul a fost cesionat cayre recuperator ce traba mai am cu creditorul.nimeni nu ma informeaza la cat mai ajunge poprirea in Incheiere sunt trecut sumele de mai sus fara nici un fel de adaugiri ce sa fac?va multumesc

Leon Carmen

Re: Executare silita

Post by Leon Carmen » 25 May 2016, 13:00

Faceti contestatie la executare in termen de 15 zile, cesionarul daca este o societate de recuperari nu are dreptul sa va execute (lipsa calitate de reprezentant).

Bujor rely

Re: Executare silita

Post by Bujor rely » 25 May 2016, 19:27

Poprirea a fost inceputa in mai 2015 prin executor judecatoresc,am depasit sumele inscrise in actul de Incheiere,dar fara nici un fel de notificare imi retin in continuare ,fara a ma informa conform carui articol se face retinerea si nici suma pe mi o retin in continuare.ma redirectioneaza catr e creditor.va muktumesc o seara buna!

Post Reply