eroare simpla sau eroare materiala
eroare simpla sau eroare materiala
In contractul de furnizare de servicii de comunicatii electonice in care eu sunt una dintre "Parti " obiectul este furnizarea , respectiv achizitionarea de srvicii de comunicatii electronice in conditiile mentionate si cu anexele ( in numar de 5(cinci )) constituind parte integranta.Pentru ca eu am beneficiat de un echipament pentru care a fost stabilita o chirie, am dorit sa cunosc functionalitatea acestui dispozitiv care in sine asigura un standard de calitate al serviciilor, functionalitate descrisa la anexa " Conditii tehnice si comerciale "unde se vede ca dispozitivul ( echipamentul) este pentru accesul conditionat la servicii, " in conditiile Contractului ,conform Anexei 6"- am incheiat citatul. Cum insa Anexa 6 lipseste , am insistat sa mi se predea .Am fost refuzat in permanenta pe motiv ca respectiva anexa nu exista. Am apelat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului,si in cele din urma , prin curier , mi se preda o anexa folosita cu timp in urma , care se completa la beneficiar pe post de proces verbal. Date fiind cele relatate eu nu doresc sa stiu decat daca,- pana la a mi se aduce la cunostinta continutul Anexei 6 - acest detaliu din contractul semnat de mine cu societatea prestatoare de servicii se poate considera sau nu o eroare materiala?