buna ziua ,
am luat o amenda de la ipj galati pe nerespectarea legii 333 /2003 in suma de 2.000 lei . nemeritata . obiectivul era o baraca metalica intr-o curte proprietatea firmei ,imprejmuita cu garduri metalice de 2 metri ,cu porti ,incuietori etc. s-a facut un abuz din partea politiei intrucat masurile minimale de securitate erau luate .nu existau camere de luat vederi ca nu avem inca curent la acel obiectiv si nici paza umana ca nu sunt conditii(utilitati) terenul fiind la acea vreme neachitat si existand ipoteca pe el. in martie 2013 s-a intamplat . am refuzat procesul verbal apoi mi-a fost trimis prin posta .in termenul de 15 zile am facut contestatie la amenda si am si obtinut ulterior un certificat de grefa prin care am reusit sa suspendam executarea( primisem intre timp somatia si titlul executoriu de la finante ) . a urmat apoi procesul cu ipj galati. am convocat un avocat, inca din luna martie , avocat care in schimbul unui onorariu de 500 lei a redactat plangerea contraventionala si si-a luat si obligatia reprezentarii in instanta -;ucru stipulat si in contractul de asistenta juridica. politia nu s-a prezentat niciodata . apoi nici avocatul nostru . am pierdut procesul si acum am gasit pe portal ca se daduse o hotarare din 4 decembrie 2014 pe care avocatul nu mi-a comunicat-o. pe portal am gasit urmatoarele:Tip solutie: Constată perimată cererea. Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii invocată de instanţă, din oficiu. Constată perimată cererea.Document: Hotarâre 12615/2014 04.12.2014.
am incercat in nenumarate cazuri sa iau legatura cu avocatul dar nu mi-a rapsuns .abia azi am inteles de ce . pierduse un proces prin neprezentare .nu is gasea cuvintele .nu se astepta oare ca eu totusi sa aflu ca el nu se prezentase ? mi-a zis ca imi va inapoia onorariul. dar cum ramane cu amenda de 2.000 pe care daca el isi facea treaba nu trebuia sa o mai achit catre ipj??!!!! sunt dispusa sa fac o sesizare la baroul galati .consider ca si-a cam neglijat sarcinile contractuale si cred ca trebuie sa respecte o anumita deontologie , avocatii au un cod de etica si deontologie profesioanala....nu ? numarul de dosar este 7077/233/2013 .daca nu ne apara nimeni nici politie ,nici justitie ....spuneti si dvs cui sa ne mai adresam ??? cum trebuie sa procedez in aceasta situatie cand am crezut in profesionalismul acestui avocat ? cui sa ma adresez incat pe viitor sa nu mai pateasca si altul acelasi lucru ca mine ? am fost de buna credinta dar am pierdut procesul .
multumesc ,
administrator ec.stoica iuliana
proces pierdut prin neprezentare avocat POEDE LUCIAN
Re: proces pierdut prin neprezentare avocat POEDE LUCIAN
Da, am trecut prin asta. Pe langa faptul ca extrem de greu poate fi contactat in mod curent, a pierdut o contestatie la executare, motivul invocat de av. POEDE LUCIAN fiind ca nu a primit comunicarea. Termenul pe site era afisat, asteptam (ca intr-o actiune anterioara!) sa imi spuna ce taxa de timbru a stabilit instanta. Am aflat de pe portalul judecatorie solutia care m-a paralizat!
I-am platit la depunerea actiunii jumatate din onorariu, nu mi-a eliberat chitanta, nu mi-a facut contract, urmand ca a doua transa sa i-o platesc pe perioada actiunii.
Faptul ca nu raspunde la telefon, nu intoarce apelurile, prezumand imposibilitatea de a raspunde la un moment dat, nu raspunde mesajelor e naucitor si frustrant! Lasam bilet in usa la cabinet?! Tot nu reactioneaza!
E frustrant si pagubitor un asemenea comportament din partea unui avocat, om in care cetateanul isi pune toata nadejdea!
I-am platit la depunerea actiunii jumatate din onorariu, nu mi-a eliberat chitanta, nu mi-a facut contract, urmand ca a doua transa sa i-o platesc pe perioada actiunii.
Faptul ca nu raspunde la telefon, nu intoarce apelurile, prezumand imposibilitatea de a raspunde la un moment dat, nu raspunde mesajelor e naucitor si frustrant! Lasam bilet in usa la cabinet?! Tot nu reactioneaza!
E frustrant si pagubitor un asemenea comportament din partea unui avocat, om in care cetateanul isi pune toata nadejdea!