executare silita spatiu comercial
executare silita spatiu comercial
Sunt chirias intr-un spatiu comercial scos la licitatie publica de un executor .Nedumerirea mea vine de la faptul ca eu am gasit anuntul pe net,si desi acolo scrie ca s-a anuntat licitatia si la locul unde este amplasat spatiul,aici nu s-a afisat nimic.Cat de corecta este licitatia daca incepe cu ...o informatie eronata?Alta problema ar fi ca acest spatiu este in litigiu,procesul prin care este contestat modul de dobandire al actualului proprietar se judeca dupa o luna si jumatate de la data licitatiei.
Re: executare silita spatiu comercial
Daca esti chirias cu acte in regula, poti depune pe calea contestatiei la executare o cerere in care te constitui parte (creditor) ,in cazul in care se va vinde spatiul parte din suma va fi distribuita in ordinea rangului....mergi la un avocat mai bine.
Re: executare silita spatiu comercial
Intrebarea mea este dece nu discutati cu proprietarul pentru a lamuri situatia ?
Conform Art. 838 (3) Publicaţia de vânzare se va afişa la sediul organului de executare şi al instanţei de executare, la locul unde se află imobilul urmărit, la sediul primăriei în a cărei rază teritorială este situat imobilul, precum şi la locul unde se desfăşoară licitaţia, dacă acesta este altul decât locul unde este situat imobilul. da nu este specificat faptul ca este afisat pe geamurile imobilului , poate a facut afisarea in sscara blocului .
Dvs nu aveti nici o calitate un dosar nici cel din instanta nici cel de executare.
Nu aveti dreptul de a face contestatie , singurul lucru ar fi sa va indreptati impotriva proprietarului, in baza contractului de inchiriere.
O zi usoara !
Conform Art. 838 (3) Publicaţia de vânzare se va afişa la sediul organului de executare şi al instanţei de executare, la locul unde se află imobilul urmărit, la sediul primăriei în a cărei rază teritorială este situat imobilul, precum şi la locul unde se desfăşoară licitaţia, dacă acesta este altul decât locul unde este situat imobilul. da nu este specificat faptul ca este afisat pe geamurile imobilului , poate a facut afisarea in sscara blocului .
Dvs nu aveti nici o calitate un dosar nici cel din instanta nici cel de executare.
Nu aveti dreptul de a face contestatie , singurul lucru ar fi sa va indreptati impotriva proprietarului, in baza contractului de inchiriere.
O zi usoara !