declaratie facuta in necunostere de consecinte

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

declaratie facuta in necunostere de consecinte

Post by Guest » 22 Mar 2016, 15:37

Buna ,am o nelamurire care probabil avocatul meu care se ocupa de caz ar trebui sa o clarifice dar se pare ca nu o face.
Va explic cat mai scurt si la subiect situatia.
Am avut un accident rutier anul trecut in strainatate ( Ungaria) ,eu fiind victima in acest accident.Adica eram intr-un microsus inchiriat si condus de un sofer ,care pana la urma a fost dovedit ca este vinovatul producerii accidentului.Eu fiind victima ,am stat in spital 10 zile din probleme de sanatate ,produse din cauza accidentului.Acolo un politist care se ocupa de acest caz (de accident) mi-a luat declaratie.Eu necunoscand consecintele raspunsurilor pe care le dau la intrebari ,plus ca eram sub soc,difuza,emotiva ,depresiva si sub influenta medicamentatiei,plus ca nu mi s-a explicat nici dc sunt acele intrebari,declaratie facuta...ultima intrebare a fost ceva de genu....nici acum nu imi amintesc exact : daca am asteptatari din partea soferului sau daca il consider vinovat sau ceva de genu....oricum raspunsul meu a fost "NU".
Am predat toate documentele asigurarilor pt dezpagubiri morale si materiale...iar in ultimul moment mi s-a comunicat ca dosarul probabil va fi respins si nu se va acorda nici un fel de dezpagubire deoarece am declarat ca nu il consider vinovat pe sofer sau ca nu am asteptari materiale de la el .
Intrebarea mea este pot sa anulez acea declaratie pt ca in primul rand nu mi s-a explicat ce consecinta are raspunsul meu la acea declaratie, iar a fost facuta in conditii aiurea...cele pe care le-am descris mai sus, sau ce anume pot face pt ca nu mi se pare corect sa se ia in considerare ce am declarat ca sa nu mai primesc daune.

Post Reply