Ma numesc mihai la constantin din Lugojel,Timisoara. În data de 11.10.2015 mai fost suspendat permisul de conducere pe 90 zilei pt.consumul de alcool. În data de 21.10.2015 primesc acasa o adresa de la serviciul rutier prin care ma anunță ca în data de 11.10.2015 mi să suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice si daca din data de 11.11.2015 voi vi surprins conducând pe drumurile publice constituie infracțiune conform art335 alin2 cod penal. Am condus în data de 5 11 2015 şi mă oprit un polițist că nu am avut centura de siguranta. I am prezentat comunicarea poliției rutiere si mai dat amenda de centura . Nu mai facut dosar penal. În data 1.12.2015. Sa dispus urmărirea mai penală art 335 a2 cod penal. Am fost anchetat şi să dispus renuntarea la urmărirea penală în data de 4.02.2016. Am fost în timisoara să depun actele pentru mai ridica suspendarea . Dar lucra totul de la ghișeul rutier timisoara mă anunțat ca mi sa dat o alta suspendare de 90 zile cu toate ca sa renuntat la urmărirea penală. Mi sa zis
acum 29 de minute
Constantin Mihaila
Ca am citit toata adresa si ca lucratorul serviciului a gresit data. Vam atasat copiii dupa documente Va rog sami spuneti ce vina am eu si de ce mi sa resuspendat permisul de condure. Pe ce motiv ca a gresit altul? Sau ca acel altul este seful serviciului rutier timis?
permis auto